k0c1 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Caute , mám problem s PSP -1004 Data code 6C , pri flashovani som ho nechtiac vytiahol s adaptéra a vyplo sa to a nejde to zapnut , nefunguje ani recovery ani nič . Ked to dam pod adapter svieti zelena kontrolka, bez adaptera to nefunguj nijak . Mám takyto problem ako tuto chlapik na videu : http://www.youtube.com/watch?v=vXZxm8-Hcy4 Ďakujem za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Za prvé to stačilo napsat jenom jednou a nemusel jsi to dávat do dvou sekcí. A za druhé, to PSP jsi si brickl, tedy zničil, ale nezoufej, jelikož máš staré PSP, na které funguje pandora, tak je jednoduché ho opravit. Prostě si někde na netu sežeň pandora baterii a vytvoř si magic memory stick a unbrickni si ho, návodů na netu najdeš hafo, prostě si do googlu zadej PSP 1004 unbrick a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k0c1 Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Hey ale ono nejde vobec zapnut, nič nijak jak to mam umbricknut ? nejde spustit ani recovery, ani na ked ho pripojim na pc tak ani mi ho nenajde nič . jak keby bolo total KAPUT . a kde zstim jaku tam mam dosku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 No ano, vždyť ti povídám, že to PSP je bricklé. A když to PSP je bricklé, tak nejde zapnout protože je poškozený firmware tedy ovládací software toho PSP. A ano, to PSP je total KAPUT. Jenomže, když si seženeš pandoru a uděláš magic memory stick, tak ho můžeš jednoduše opravit a ten firmware tam můžeš znovu nahrát. Desku zjišťovat nepotřebuješ, protože máš staré PSP 1004 FAT 6C, na které jde nahrát jakýkoliv firmware a funguje na něj právě pandora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
k0c1
Caute , mám problem s PSP -1004 Data code 6C , pri flashovani som ho nechtiac vytiahol s adaptéra a vyplo sa to a nejde to zapnut , nefunguje ani recovery ani nič . Ked to dam pod adapter svieti zelena kontrolka, bez adaptera to nefunguj nijak .
Mám takyto problem ako tuto chlapik na videu :
http://www.youtube.com/watch?v=vXZxm8-Hcy4
Ďakujem za radu :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.