wain Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 mám problém..byl jsem na dovolené, a když sem se vrátil a chtěl si zahrát tak se nemůžu přihlásit na svůj účet, nebere mi to heslo a ani email..na mailu jsem měl něco o změně hesla i emailu ale já jsem nic neměnil..nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Zavolej na podporu, ale co nejdřív Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 limec Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 nj sdilet ucet se obcas nevyplaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Srpen 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 ucet jsem nesdilel..nemate nekdo pls cislo na tu podporu?jsem na telefonu takze jsem rad ze se dostanu na consolko alespon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Až budu na PC, tak ti to tady hodím Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 limec Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 cr 225 341 407 tam ti asi moc nepomuzou co sem tak vycet zde na foru uk 0844 736 0595 jesli jsem dobre pohledal tak predvolba do uk je 44 tak hodne stesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Srpen 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 tak kdyz budu volat do uk se pak nedoplatim ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 No bude tě to stát čas, peníze a energii. Já bych si na tvém místě položil otázku, zda mě nevyjde levněji založení nového účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokemaster Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Tak pres Skype by to nemuselo bejt tak drahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 plus maj support prez web.. vyplnis zadost, oni ti odepisou co a jak, pripadne pak cinknes reknes cislo tiketu a usetris cas za popisovani problemu :D ale je potreba zvazit jak bylo receno cenu her na uctu ci treba ps+ / cenu hovoru , ale tak drahy to urco nebude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Srpen 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 nema odkaz na ten support pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 u uk to nemuzu najit u us sem to nasel a pouzival, nevadi vem to prez live chat, az tam budou :) vyjde to nastejno :) https://support.us.playstation.com/app/contact_options Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wain
mám problém..byl jsem na dovolené, a když sem se vrátil a chtěl si zahrát tak se nemůžu přihlásit na svůj účet, nebere mi to heslo a ani email..na mailu jsem měl něco o změně hesla i emailu ale já jsem nic neměnil..nevíte někdo co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.