xAsassinsx Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Dobrý den, prosím vás Google play jsou tam hry zadarmo,že ? Dělá se to tedy,že v tabletu najedu na stránku Google Play,vyberu si hru stáhnu ji a můžu jí hrát ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Ano funguje to tak, ale lepší hry jsou většinou placené, ale na internetu není problém je stáhnout a nainstalovat. (jen si v nastavené budeš muset zapnout instalace z cizích zdrojů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Chci si stáhnout na Google Play critical strike portable,ale nejde to ? Musím také nastavit to instalace z cizích zdroju ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 ne z google play instalace z cizich zdroju nemusi byt zapnutna. na google play musis mit vytvorenej ucet (pres gmail). Pak teprv muzes zacit google play vyuzivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Ano,už jsem si ho zaregistroval,ale když kliknu na nainstalovat tak se nic neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 a jiny veci jdou z google play? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 A píše to pod tím Nemáte žádné zařízení.. Další hry jsem zatím nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 zkus i jiny veci, neco ti nemusi jit kvuli tomu, ze nemas dostatecnej hw nebo starou verzi androidu nebo tak, tak to instalator ani nestahne (je tam nejaky overovani hw zda to pujde ci ne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 (upraveno) Mám Samsung Galaxy P3110 TAB 2, Tak to by tam mohlo jet ne ? Zkoušel jsem i dalši hru a nejde,nevím jestli to dělám špatně. Ale,když kliknu na Nainstalovat tak to napíše Nemáte žádné zařízení Upraveno Srpen 29, 2013 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Už je vše vyřešeno,musel jsem se přihlásit ke službě Obchod Play a tam si to najít..Já jsem furt zapínal Internet a dal Google Play a tam jsem to hledal,ale to byla blbost :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohm Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 :) viděl jsem, že často bývají problémy s instalací na GP, když vlastní uživatel více zařízení. Ono stačí si synchronizovat účet. U telefonu mi to stačilo prozvoněním bez synchronizace. Poté lze i poslat instalaci z počítače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Červen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 No jo, ¨někdy je to za trest mít více zařízení na stejný google účet - ani čím víc zařízení, tím víc google účtů :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.