Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s NTB.


koreko

Otázka

Tak je to tu. Sestra si nakonec koupila toto:http://notebooky.heureka.cz/lenovo-b590-59-362018/recenze/#section , ale mě to zklamalo hned, jak mi to přišlo domů. Vevnitř byl jen ntb, nabíjeka a nějaké papíry s návodem jak zapnout ntb :D .

Tak jsem nainstaloval Windows 7 Profesional 64x bit a už o začalo. Bateie v půce vybitá (Ano, naivita čekat 6tihodinovou výdrž od NTB za 8000 kč) , ale to se dá přežít. Teď kde se zapíná wifi. 30minut nad tím sedím, oči mě pálí z toho maximálního jasu , který nejde snížit ( jak jinak ) , wifi nejde zapnout a mnoho dalšch problémů. Nevíte někdo, jak to mám rozchodit ? Hodil jsem na to skoro všechny ovladače z jejich originální stránky pro Lenovo ntb, ale pořád nic..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

to asi nebude zaplá protože potom když vlastně není zaplá nikde není videt a ani nejde nainstalovat ovladač..bud se zapíná přepínačem někde na boku notebooku nebo v předu . nebo přes klávesy Fn+ nějaký F1 až F12..na těch klávesách F1-F12 by měla být ikonka wifi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nikde se nic neukázalo, nezměnilo, nic.. Projeví se to nějak ? Kdyžtak nějaký program, přes který bych lehko našel přístupové body.. Ono to asi ani fungovat nebude, jediná zratka, která funguje fn+ doprava,nebo dole ( hlasitost ) ale fn+ nahoru, dolu (jas) nefunguje..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

cim vic toho ctu, tak tim vic sem presvedcenej, ze si tam nahral spatny ovladace. Kdyz mrknes do ovladaci panely - system - spravce zarizeni, chybi ti tam neco (sou tam ikony s vykricnikem?) Pokud ne, tak kdyz tam rozkliknes sitove adaptery, mel by tam byt LAN i wifi adapter pojmenovanej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

kdyz je to notas bez systemu, nebylo u toho treba cd s ovladacema ? Aby si je nainstaloval primo vsechny.

z tech stranek lenova pozor, oni to tam maj rozdeleny silene... maj tam win 7 professional, ale to jsou 32b , musis tam vybral Win 7 64bit , u toho tvyho tam vidim pres 20 polozek ovladacu.

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jo, byl.. :D Taky jsem si říkal, kolik tam toho je.. :D Obnovím ntb do puvodniho stavu, abych smaznul ty jejich aktualizace, a pak to aktulizuju pres sitovy adapter.

EDIT: Bože, ten ntb nemá ovladače ani na USB ani na sitovy adapter, kterej ♥♥♥♥♥ to tak nastavil ?? Co mám teď ďelat ? Kolik těch ovladačů ,ám nainstalovat, abych rozjel ten sitovy adapter ?

Upraveno uživatelem koreko
Bože, ten ntb nemá ovladače ani na USB ani na sitovy adapter, kterej ♥♥♥♥♥ to tak nastavil ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu