Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pořízení PS3

pospik2705

Otázka

Ahoj, chtěl byh se zeptat jestli má smysl kupovat si PS3 před vydáním ps4 .

Chtěl bych si koupit PS3 v nejbližší době ,ale kladu si otázku jestli to má smysl.

kdyby ano, mohli by jste mi poradit prosím který internetový obchod nebo kamenný je nejlepší ? jaký typ PS3 vybrat ?

Moje požadavky jsou, aby šel falshnout nebo byl už flashly ( pochopitelně když si koupím nový tak nebude ) nejlépe se všemi možnými kabely a vylepšováky a s 2 ovladači .

Ohledně toho flashnutí nevím nicmoc , stačí když mi tam půjdou pálené hry . Mohli by jste mi to prosím vysvětlit ?

vím že to tu je všechno zřejmě zodpovězeno, ale nemám čas ani chut si to tu pročítat a budu moc rád když mi vyjdete vstříct .

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

,,falshnout,, nový nepůjde :) tedy jen inzerce z druhé ruky ... osobně si myslím, že je to vzhledem k výši cen her zbytečné ... jinak kup nejlépe slimejše ši supr slima ale u toho supr neber 12 GB verzi.

Kdyby jsi náhodou chtěl brát ještě fat, bacha na to aby to nebyla stařičká 40 gb či 60 gb s větším HDD tedy u veškerých starých fat nad 80 GB pozor, jinak taky co jsem tak nějak pročítal 120 Gb taky občas zahaprovala, tzv přechodová verze.

krám si už musíš vybrat sám, na netu je hafo ověřených pokud by jsi chtěl.

ps. smysl koupě ps3 jistě má, za málo peněž hodně muziky s obrovským množstvím her

Odkaz ke komentáři

• 0
mas stesti ja nemam chut ti rikat to co jsi zdechly si najit sam

proč hned taková odpověď? Na to jestli má ted ještě cenu kupovat PS3 když zachvíli vyjde PS4 mě třeba taky zajímá a taky uvažuju že jestli nevyjde letos PS4 tak si koupim ještě PS3 aspon na rok a taky mě zajímá jestli to má cenu kvůli vycházení dalších exkluzivit a dalších her!

Odkaz ke komentáři

• 0
,,falshnout,, nový nepůjde :) tedy jen inzerce z druhé ruky ... osobně si myslím, že je to vzhledem k výši cen her zbytečné ... jinak kup nejlépe slimejše ši supr slima ale u toho supr neber 12 GB verzi.

Kdyby jsi náhodou chtěl brát ještě fat, bacha na to aby to nebyla stařičká 40 gb či 60 gb s větším HDD tedy u veškerých starých fat nad 80 GB pozor, jinak taky co jsem tak nějak pročítal 120 Gb taky občas zahaprovala, tzv přechodová verze.

krám si už musíš vybrat sám, na netu je hafo ověřených pokud by jsi chtěl.

ps. smysl koupě ps3 jistě má, za málo peněž hodně muziky s obrovským množstvím her

Děkuji moc za vysvětlení , Chápu tedy dobře , že je lepší koupit nový SLIM 500 GB 2012 ? A moc jsem nerozuměl to stěmi FAT verzemi , je lepší kupovat FAT pod 120 gb než nad 120 ? nebo FAT verze 320 gb je v pohodě ?

jaký je tedy váž názor na tuto aukci ? ( http://aukro.cz/sony-playstation-3-ps3-320gb-top-jako-novej-i3493204120.html )

Upraveno uživatelem pospik2705
Odkaz ke komentáři

• 0

lepší fat nekupovat ... normál byly jen 40,60 což jsou v dnešní době před umřením(čest vyjímkám) nebo po umření a po opravě ... tu 120 jsem myslel už slimko, to byla první slim a na jedné stránce jsem viděl pár yloudů ... jinak slim 500 gb je v poho, záleží už jen na ceně .

Jinak fat 320 gb je už předělanej hdd a jen podle čísla na štítku případně zjistíš co to bylo zač ... tedy jen toho slima/supr slima ... ohledně her už tu padlo, je na ps spousta + určo ještě něco bude, ps4 má před sebou ještě hoooodně času a s pořízením já také osobně nespěchám

Odkaz ke komentáři

• 0

jaký je tedy váž názor na tuto aukci ? ( http://aukro.cz/sony-playstation-3-ps3-320gb-top-jako-novej-i3493204120.html )

Nic moc teda .. já bych to nebral. Ty hry mají bazarový cenu max litr a ta konzole se dá sehnat do 4000 sama o sobě se zárukou .. ;) hledej dál a nespěchej na to .. jinak určitě Slim nebo Superslim ..

Odkaz ke komentáři

• 0

ok takže já si kopupím radši nověj , koukal jsem na konzole forům a není tak drahý si koupit bazar hry, jdu do tohlenc toho : http://www.softcom.cz/eshop/ps3-playstation-3-500gb-red-2x-dualshock_d129947.html . Jinak jak to chodí s PS učtem ? Funguje to jak například s android marketem ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu