Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

hry, filmy bez HDD? přes USB..


Recommended Posts

Chtěl jsem spustit hru SAINTS ROW IV (GOD verze), ale předtím, než jsem se dočetl, že k tomu stačí pouze update Dashboardu na 16203 jsem zamarasil HDD xboxu pluginy a vším možným a "launch.ini" jsem změnil k nepoznání.. (jiná cesta k defaultnímu spouštění - novější FSD jinde než v rootu HDD..atd..)

Najednou spouštím xbox a nenajede mi FSD, ale rovnou NXE, ale pouze sem post-58200-14687168274007_thumb.jpg a dole uživatel XY is signed, v tomto bodě se to sekne, maximálně stihnu dát ještě "guide button", menu naběhne, potom buď zčerná obrazovka nebo se to jen sekne, jednou mi to psalo i "E 68".. chybný HDD?? http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/errors/error-code-e68 (původní konzola Xbox 360).. bez HDD xbox jede, ale jakmile připojím HDD když konzole je spuštěná a dashboard naběhlý tak mi zčerná obrazovka.

Bez HDD naběhne NXE jako default a nebo spouštím FSD z USB přes XEXMENU akorát ke všemu je potřeba update.. ani nevím čeho.. chci hrát hru uloženou na USB programem usb XTAF gui (Data Partition/Content/0000000000000000/..), potřebuju update, chci hrát hru "default.xex", potřebuju update, chci spustit film, potřebuju update (u některých to naběhne, délku filmu to ukáže, jenomže černá obrazovka)..

Poradí mi někdo, jaký update stáhnout a aplikovat na konzoli bez HDD případně jak, aby mi jely hry z USB?(GOD, LIVE(XEX)..) a filmy?

Neůjde ještě nějak "oživit" ten můj HDD??.. Přeformátovat?? Přes ftp asi ne, když mi xbox s připojeným HDD za žádnou cenu nenajede.. ale třeba s tímto: http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/accessories/set-up-transfer-cable ??

Budu rád za jakoukoliv radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu