MAMUTH Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 ano pane velkomozna rybo, poslu 1000 pts kdyz to predelas a upnes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Pan velkomožná ryba nad tím bude přemýšlet a když mu zbude večer čas a vzpomene si na přihlašovací údaje na playstation store tak se na to vrhne. EDIT: na údaje jsem si vzpomněl, stáhnu to ale až večer doma... jsem v práci a sem se mi to tahat moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Nechce sa ti to upnut ? Ja by som to spravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Nechce sa ti to upnut ? Ja by som to spravil.muže to udělat jen majitel tý hry (aspon podle návodu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Večer se na to vrhnu, až příjdu z práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 asi nebude potřeba,už to jeden člověk uploaduje,každou chvíli by to mohlo bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Za chvíli to jdu uploadovat, už se dekryptuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Beats Formát: iso Velikost: 279mb http://www.filefactory.com/file/e25538/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 ahoj, len som sa chcel spytat ci aj vam pocas hrania niekedy sekne hra? na malicku chvilu a viac krat za hru, je to dost otravne.. neviete cim to je? mozno nestiha citat z karty =/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 nwm nehral sem zatim mam link od Evilsty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Já jsem to hrál a jede to v poho, takže možná to bude tou kartou nebo firmwarem nebo něčím jiným, jinak samotný iso není nijak poškozený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 okej, diky za info, idem naformatovat kartu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.