expertos Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 (upraveno) Pouze pro lidi s kreditní kartou (či koupě ve 2 lidech) Celou dobu jsem váhal jestli mám koupit digitální verzi nebo retail verzi... na cz store stojí 1700 kč... což je blbost sice pro 2 lidi to ještě jde, ale furt je to moc. Tak jsem si řekl že GB by bylo lepší no... ani moc ne... tak jsem se mrkl na US a vidím tam GTA V za 60 dollaru což dělá 1200 kč... akorát jsme si říkal škoda že nejde koupit no hledal jsem různé obchody s psn kartami a všude byla přirážka nějakých 7 dollaru což se mi nelíbilo... tak jsem se snažil vygooglit nejlepší způsob jak koupit z EU psn US kartu našel jsem že na amazon se prodávají pěkně za 50 dollaru bez žádných dalších přirážek... no dal jsem tam US adresu jak bylo popsáno v "návodu" a během sekundy bezpečně funkční psn kód. =) Mnozí o tomhle ví, ale myslím si že lepší způsob člověk nenajde a až vyjde nějaké dlc tak udělám to samé a koupím z amazonu kartu. Tak snad jsem někomu pomohl se rozhodnout.... BONUS: Jako akce za před-objednávku je sleva 75% na všecky tituly od R* což je 100% levnější než v jiných psn storech. Upraveno Září 4, 2013 uživatelem expertos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 (upraveno) Díky moc za info. Nevěděl jsem že to jde koupit z Amazonu i s českou platební kartou. Díky tobě jsem zrušil objednávku na CZ storu a koupil tři 20ti dolarové kupóny a ušetřil tak 500Kč. Upraveno Září 5, 2013 uživatelem RiderMaza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafid Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 Pokud chci koupit na Amazonu kupon http://www.amazon.com/gp/product/B004RMK4BC/ref=oh_d__o00_details_o00__i00?ie=UTF8&psc=1 musim nekde uvadet ze chci kod jen na email ? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Září 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 Pokud chci koupit na Amazonu kupon http://www.amazon.com/gp/product/B004RMK4BC/ref=oh_d__o00_details_o00__i00?ie=UTF8&psc=1 musim nekde uvadet ze chci kod jen na email ?Diky za info. Nn, budeš to mít na tom accountu co si vytvoříš ihned po objednávce budeš mít kolonku "see your code"... nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavoshO Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 Kdybyste to chtěl takhle někdo napůl - takže každej 600, tak dejte vědět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Kdybyste to chtěl takhle někdo napůl - takže každej 600, tak dejte vědět :-) Nebude, ale pak problem s online hranim? Nebude chybět čeština když bude koupeno na US store. Jinak za 600,- bych byl samozřejmě pro do toho jít. Koukal jsem a bude to mít 17,2GB. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 problem v onlinu bych nevidel,ale co to rikas o cestine vzdyt GTA nebude obsahovat cestinu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 To já nevim, že nebude. Jen jsem se ptal zda o ni nahodou neprijdu. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Mám zájem o koupi na pul, kdy tak se ozvěte pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Jdu do toho s tebou. Máš tam PM. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Zdravim! Najde se jeste tady nekdo kdo by mel tento volny slot, nebo by poridil spolecne?? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 koupim pres kartu 3x 20dolarovky zalozim US acc a stahnu jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 kdyztak se taky hlasim kdo bude chtit tak pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 koupim slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Hledám kolegu na koupení GTA V :) Nebo kdyby někdo měl slot, taky napište! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Tak kdyby měl někdo zájem vouchery už mám 600kč slot PM. Jen se chci zeptat kdy půjde hra stáhnout? Ihned po zaplacení a pak bude jen hratelná až toho 17.9. ?? Nebo budu moci i stahovat až 17? Jde mi o to, že jsem 15-18 mimo domov a nerad bych další den toho 18tého čekal než se mi stáhne 18Gb rád bych si už v klidu zahrál až přijedu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 vcera u sebe u pratel jsem nekoho videl kdo mel v bublince popisek downloading gtaV takze predpokladam ze uz to jde sosnout a btw mas pm :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Ke stazeni zatim hra dostupna neni. Bude az 17.9. 1minutu po pulnoci pacifickeho casu. Nevim kolik to je u nas. Misto hry Vam to zatim dá nabidnout ke stazeni jen free theme GTA5. Pocitam ze ten den budou servery tak zahlcene, ze se to bude stahovat hodne pomalu a bude to na cely den. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Lazymane kdyby jsi mel plusko tak by to nebyl problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Já mám napsáno že pravděpodobné předstažení proběhne 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 N1cCo takze jako nase dohoda uz neplati?! Zajimavy zpusob komunikace si zvolil.. mozna dobre ze to tedy pada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 koupím s někým na půl kdo může koupit us vouchery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 (upraveno) Ferenc, ja bohuzel nevim jak to koupit na tom amazonu :( Upraveno Září 14, 2013 uživatelem N1cCo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 (upraveno) koupim s nekym na pul kdo do toho pujde semnou ? nebo koupim slot Upraveno Září 14, 2013 uživatelem WHERESKILL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 koupim s nekym na pul kdo do toho pujde semnou ? nebo koupim slot Čau, umíš to koupit? Šel bych do toho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.