Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Online Pass

Jajon

Otázka

Zdarec,

jsem s PS3 začátečník, tak mám dotaz ohledně aktivačního kódu pro hraní v multiplayeru.

Měl jsem od kamaráda, který nehraje po síti půjčenou hru, kde jsem si mohl na svém PS3 aktivovat Online Pass.

Můj dotaz je, zda když si nyní koupím např. v bazaru tuto hru, kde už nejspíš bude aktivační klíč pro multiplayer použit, zda mi půjde hrát on-line, když jsem už jednou klíč aktivoval? Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jasně, budeš moct hrát online i s jiným diskem. Jediný problém by mohl nastat, pokud máš například CZ účet a na něm stažený online pass pro EU (UK) verzi hry, kdyby jsi si pořídil v bazaru verzi hry z jiného regionu (US, JP), tak by ti to nemuselo u některých her fungovat. Je ale málo pravděpodobné, že na takovou verzi na bazaru narazíš.

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři

• 0
Jasně, budeš moct hrát online i s jiným diskem. Jediný problém by mohl nastat, pokud máš například CZ účet a na něm stažený online pass pro EU (UK) verzi hry, kdyby jsi si pořídil v bazaru verzi hry z jiného regionu (US, JP), tak by ti to nemuselo u některých her fungovat. Je ale málo pravděpodobné, že na takovou verzi na bazaru narazíš.

Děkuji za odpověď, ale moc tomu nerozumím. Ta hra, u které jsem aktivoval klíč, byla pro distribuci v ČR. Chápu to správně, že kdybych náhodou v bazaru koupil tuto hru, ale pro distribuci mimo EU, tak by to nefungovalo? A co hra pro distribuci v Anglii? Bude mi fungovat ten registrovaný online pass? Děkuji za odpověď.

Upraveno uživatelem Jajon
Odkaz ke komentáři

• 0

Na zadní straně krabičky od hry je u čárového kódu uvedené číslo (v černém políčku se zeměkoulí), které označuje region, pro který je hra určena. Evropa (tj. i ČR a Anglie) je region 2. Takže pokud koupíš hru pro region 2, tak bys s tím MP neměl mít problém. Pokud koupíš hru třeba pro region 1 (USA), tak ti to může fungovat, ale taky nemusí, to už záleží na konkrétní hře. Ale jak říkám, pravděpodobnost, že na bazaru narazíš na hru z jiného regionu, je malá.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak některé české eshopy prodávají US verze her (region 1), ty seriózní to ale mají u hry uvedené. Jelikož PS3 nemá regionální zámek, tak hru sice můžeš bez problémů hrát, ale problém nastane v okamžiku, kdy si k tomu budeš chtít koupit DLC nebo třeba aktivovat online pass. DLC z českého storu ti nebude s US verzí hry fungovat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu