javak810i Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) Sony dnes na své konferenci v Japonsku představilo novou verzi PS Vity (PCH-2000)! Kromě pozměněného designu (především oblejší kraje a nový tvar tlačítek start, select a PS Home) nabídne několik dalších změn: - je o 20% tenčí (15mm) a o 15% lehčí (219g) než původní Vita - místo OLED displaye bude mít nová Vita LCD display s LED posvícením (s ohledem na nové telefony od Sony bychom se neměli čeho bát, navíc se odstraní problémy s vypalováním a možná se zlepší i viditelnost na přímém slunečním světle) - výdrž na baterii by měla být o hodinu vyšší, tedy 4-6 hodin hraní - nově je zabudováno 1GB paměti pro ukládání savů - nabíjecí/datový konektor byl změněn na standardní microUSB konektor Nová Vita se začne prodávat v Japonsku 10. října a to hned v několika barvách, včetně žluté. Cena zůstává na 1990Yenů, tedy stejně jako současná Vita. Dá se tedy předpokládat, že i u nás bude k dostání za stejnou cenu. Současně s novou Vitou byla oznámena i 64GB varianta paměťové karty, která se bude prodávat za 9900Yenů, tudíž zhruba za 100USD/2200Kč. Další "verzí" PS Vity je PS Vita TV - "set top box", který vám umožní hrát PS Vity, PSP a PS1 hry na vaši TV s Dualshock ovladačem. - obsahuje slot na PS Vita cartridge a paměťové karty - hraní PSV (kromě těch, co vyžadují dotykové ovládání), PSP a PS1 her na TV přes HDMI včetně PSV aplikací (Hulu, Netflix,...) - podpora Dualshock (3 a 4) ovladače a RemotePlay s PS4 (tzn pokud máte doma PS4, s PS Vita TV můžete hrát PS4 hry na jiné televizi přes internet) - rozměry pouze 6x10cm, USB, HDMI, Ethernet, Audio out. - CENA 100USD/cca2200Kč!, start prodeje 14. listopad 2013 (Japonsko) Upraveno Září 9, 2013 uživatelem javak810i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 ps vita TV must have :) doufám že to bude v černé a bez DS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 O jiných barvách žádná zmínka. Každopádně bez dualshocku 3 to bude - za těch 100USD. S Dualshockem 3 a 8GB kartou se to bude prodávat za 150USD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Fantasticky.. ja to teda asi nevyuziju, ale je to bomba. Za 2000 neuveritelny, DS3 ma doma kde kdo. Sony jede, kde je MS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 konzolista uvádí právě psvTV+ds3+karta za 100 usd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 tak to uvadi spatne.. 100$ je za basic verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Navíc někdo, kdo má PS3 nebo PS4 s PS+, ale nemá Vitu, tak bude mít možnost díky PSV TV si ty PSV hry z PS+ zahrát za poloviční cenu, než kdyby si koupil samotnou Vitu. Navíc dostane podporu remoteplay a PSP a PS1 her.. Opravdu perfektní nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 se mi to zdálo být nějaký až moc laciný :) ale i tak 100 € je dost dobrá cena a ještě aby to vyšlo v evropě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) teď technický dotaz :) půjdou hrát z karty? protože jsem viděl jen jeden slot na karty kam se pak budou ukládat hry? Bude to podporovat pulse headset a flasku naformátovanou na ntfs? Upraveno Září 9, 2013 uživatelem seth123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Tak když to prodavají i s pamětovkou a DS3 tak tam je imo slot na pamětovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Ano, slot na kartu to samozřejmě má (je to vidět na obrázku). Jinak nová Vita bude nejspíš celá matná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 hlavne ta nova vita bude mit horsi displej,proto tak nizka cena. Radsi zustanu u te stare s nejlepsim displejem na trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 možná jsem to špatně napsal ale v PSV můžu mít současně paměťovku a kartu s hrou né? a v psvTV nevidím místo na obě karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Bude ta PSVita TV mit wifi a nebo jen pripojeni k netu přes drat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 hlavne ta nova vita bude mit horsi displej,proto tak nizka cena. Radsi zustanu u te stare s nejlepsim displejem na trhu Mno, tak je jasné, že po stránce podání barev (hlavně černé), kontrastu a odezvě nemají OLED displaye konkurenci. Ovšem na druhou stranu se LCD displaye nevypalují, nemají "mura effect" a mohou mít mnohem vyšší jas. Každopádně uvidíme sami, pokud by to bylo kvalitní LCDčko třeba jako má Xperia Z Ultra, tak bych ho měl radší, než OLED. Už jen kvůli hraní venku (což je s Vitou dost obtížné i s nejvyšším jasem). možná jsem to špatně napsal ale v PSV můžu mít současně paměťovku a kartu s hrou né? a v psvTV nevidím místo na obě karty Samozřejmě - stejně jako u normální Vity. Slot na hry je vepředu a na kartu vzadu u konektorů - vše je vidět na obrázcích. Bude ta PSVita TV mit wifi a nebo jen pripojeni k netu přes drat? PS Vita TV má Wifi i Bluetooth, včetně možnosti připojení přes LAN 10/100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 hlavne je super,ze stara vita umoznuje 64gb slot, jsem se obaval,ze ma max 32, nastesti s tim pocitali. Pokud bude stat avizovanych 2000,bylo by to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) Nové obrázky PSV TV PSV Upraveno Září 9, 2013 uživatelem seth123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Velmi chválim microUSB, ten "vitaconnector" je zlo, kabely z ebaye, to chce vzit pilnikem jinak tam nepasujou, pak po drobny uprave nedrou a zasouvaj se lehce jak maj .. ztenčení též dobrej krok , miluju Plazmu a OLED, takže lcdo mi radost nedělá.. každopádně 1GB interní paměťo pro hřáče cartridgovek sou super, nadruhou stranu intergrovaná 16GB či 32 v nabídce by nebyla špatná :) obyč vita by ted leckde mohla padnout pri trose stesti do vyprodeje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Shrnul bych nějak tak, že se mi nová Vita zdá celkem ok, ale rozhodně ji novým majitelům závidět nebudu a mile rád zůstanu u své původní, dokud mi bude sloužit :). Takhle je to asi ideální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2013 tak psv TV je během jednoho dne na amazonu pro JP vyprodána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2013 (upraveno) Tak tak, ale pořád se dá ještě sehnat na několika JP shopech, včetně oficiálního Sony store. Každopádně všiml si někdo, že nová PS Vita už nejspíš nemá ten druhý konektor pro příslušenství vedle slotu pro herní karty? Zajímalo by mě, k čemu měl původně sloužit.... Taky jsem trochu přemýšlel o Vita TV a tak mi došlo, že třeba při Killzone a jiných FPS budou mít hráči na Vita TV s Dualshockem celkem velkou výhodu oproti hráčům na klasické Vitě, co? Upraveno Září 11, 2013 uživatelem javak810i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2013 a povalí na JP psvTV český store? Kolik by byla doprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2013 (upraveno) Asi je to region free, jinak jsem taky hledal obrázky jak vypadá vita z vrchu a nikde nevašel, protože se mi zdá, že je ten slot posunuty více doprostřed. Tak ty porty tam fakt nejsou https://twitter.com/yosp/status/377529796982734848 Upraveno Září 11, 2013 uživatelem i0nE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2013 ja hledal srovnani lcd / oled na youtubku a tak ale zatim nic.. asi brzo , hlavne nez to pude do prodeje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 takže podle dalších informací k PSVTV by měla jít připojit bezdrátová klávesnice a později i DS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.