Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Gta 5, fifa 14


hnilus

Otázka

Zdravim vsechny a prosim o radu . Je jasne ze GTA 5 a FIFA 14 budou xgd3 proto tedy pisu o radu . Mam flash 3.0 a nevim ted pro co je lepsi se rozhodnout jestli koupit ihas mechaniku nebo si udelat RGH ? Muzete mi nekdo poradit popripade nabidnout nejakou ihas na ktery budu mit jistotu ze tyhle dve hry bez problemu vypalim a spustim ?

Diky moc za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

A já budu asi jediný kdo ti řekne aby jsi si s to s RGH ještě rozmyslel, mám slimko s rgh asi 3týdny, předtím jsem měl jasper s lt 2.0 a můžu ti říct, že Alternativní dashboard fsd, který je na na slimku se vůbec nechytá na originální microsoft dashboard, při rgh potřebuješ vědět soustu věcí a zdaleka ne všechno je jednoduché,což o to kopírování her z flashky do xboxu a spuštění her je bez problémů, ale nevýhody jako zprovoznění title update , dlc , emulátorů , aktualizace na novější verzi fsd, přehrávače videí, které, když nemáš správně naformátovanou flashku při přehrávaní zamrzají, pomalejší bootování konzole 20-30sec, někdy se bootování nezdaří a musíš konzoli znovu zapínat, fsd je ve verzi beta, to všechno si žádá znalosti a také určitou práci, například ne každý title update se dává do stejné složky, (samozřejmě můžeš mít konzoli připojenou k internetu a bude se ti stahovat TU automaticky, ovšem já tuhle možnost nemám), pokud uděláš chybu ,můžeš se kupříkladu se zprovozněním dlc, nebo xbox classic, některé zamrzají při načítání, párat i hodinu, ne všechno ostatní funguje , když se v tom nevyznáš, prostě všechno ostatní co nabízí rgh není lehké rozchodit, a je potřeba znát id každé hry a správně k ní přiřadit stažený obsah, jinými slovy Microsft dashboard a s ním vypalování her je pro mě o mnoho jistější,celý Microsoft dashboard je na užívání příjemnější, vše je jednoduché a máš vše na dosah a nemůžeš tam prakticky udělat žádnou chybu.Nestalo se mi, že bych poté co jsem samotnou hru vypálil ji v xboxu nespustil a další věci při rgh mě nezajímají pokud to nefunguje stoprocentně a musíš s rgh po zamrznutí xbox vypnout, můžeš si pročíst fórum pro rgh/jtag, řeší se tam daleko více problémů než se samotným vypalováním her.Samozřejmě se možná ozvou někteří co budou říkat opak,ale jsem asi jediný, který už rgh nechce, pro mě je flash prostě jistější, s rgh je o mnoho víc serepetiček o kterých jsem předtím nevěděl.

Upraveno uživatelem liborpoulik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak to já má ms RGh opačnou zkušenost. RGH je investice jen nazačátku, pak už nic neřešíš, XKO mě nezamrzá, neřeším ochrany her (stáhnu dám na externí disk a jedu), nastavení se provádí jen na začíátku, aktualizovat FS3 není pokaždé potřeba. Samozřejmě připojení k internetu celý proces usnadňuje (TU, aktualizace, online hraní). Základní znalost IT je určitě výhoda, ale na fórech je vše vysvětleno, na youtube jsou videa. Pokud by někdo potřeboval poradit, stavte se na www.xbslink-online.cz ¨, určitě tam bude někdo na chatu, kdo poradí. Každá úprava má své pro i proti.

Pokud se ti bootování nedaří (delší bootování je u RGH normální (PC se nabíhá déle :), radši chvilku počkej naž to vypneš) a Xko musíš vypnout a zapnout, nebo ti to zamrzá, tak možná nebude vše s RGH v pořádku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zamrzalo mi to v podstatě jen při přetáčení filmu v xmplayer, několikrát, protože jsem neměl správně naformátovanou flashku, pak ještě jedna hra xbox classic neighbours from hell, poprvé šla, podruhé zamrzla, poté zase šla spustit z flashky ,a zase nešla, je dost lidí , kteří s xbox classic hrami s rgh mělo problémy tady na fóru, také mi to vytuhlo asi 3x ve filemanageru, když jsem byl moc rychlý v operacích, na vině asi bude , že nemám QSB, ale kdo se ve všech těch pojmech má orientovat, klasické xbox 360 hry šlapou bez chyby, v podstatě chci říct, že když máš flash , stačí ti vědět pár základních věcí, kdežto s rgh je toho opravdu spousta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

RGH je nejlepší věc která mě mohla na xboxu potkat, pokud někdy budu mít zase xbox tak jedině RGH ;) Classic, arcade, normální AAA hry, filmy, hudba všechno šlapalo... vše jsem do xka posílal přez FTP.. extrák jsem odpojoval jen když jsem ho nosil do práce... perfektní věc :) a hlavně jsi bez starostí, jednou pořádně nastavit a už jen stahuješ hry, převádíš a hraješ :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu