.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 CoD, resistance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Urco GoW ale taky Marvel Ultimate Aliance 2, motorstorm, SHifty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 jednoznacne GOW (skoda ze je tak kratky) a pak jeste tekken DR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd3ny Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 .................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 nejlepši 1.midnight club 3 2.tekken DR 3.MONSTER HUNTER 4.GTA LCS A VCS nejhorši 50 cent x-men Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Juiced 2, Midnight Club 3 Dub Edition, GTA:LCS, Ridge Racer, Wipeout (Pulse)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistel Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 není to moc přelomová grafika, ale líbila se mi u Untold Legends (warriors code, nebo nějak tak..) .. Nejlíp graficky zpracovanou hru bych dal asi GT M... ty modely aut mi přijdou hodně promakaný a 60 FPS tomu jenom přidává.. takový Flat out se mi líbilo taky celkem dost, ale na 333 MHz to jelo snad na nějakých 18 FPS.. což je nehratelný! (kdyby Flat out jelo an 60 FPS, tak nemá kokurenci.. u mě..) PS: u God of War na mě grafika moc nezapůsobila.. a herní systém už ani náhodou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 SSX,FF crisis core,FF dissidia,Naruto 2d a 3d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 jako myslim te gran turismo je v grafice totalne dojebany , ale libi se mi BEATERATOR a Syphon Filtery vsichni maj good grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butynas Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Ridge Racer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 God of War Soul Calibur Broken Destiny Tekken DR MotorStorm Midnight Club GripShift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery1468623732 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 podle mě God of War , gran turismo , gta vice city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 GoW,Tekken,Resistance Retribution,Motorstorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 God of War, Gran turismo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Gta lcs a vcs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.