Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Prosím vás o radu...

Zapl jsem asi po čtyrech měsících zase GTA a mám problém ... udělal jsem misi jak musíte ukradnou vlak a nechat ho rozflákat na mostě a potom něco vybrat na motorovým čluně s Michelem ...... teď jsem u Mise, že jsem musel s Trevorem do stip clubu, a potom od tud zavolat Michaelovi (samo se přeplo) .... za strip clubem nebo kousek od něj mám "T" mají je všechny tři postavy, akorát v jiné barvě... dojedu na místo, ale nedá se tam nic dělat ... :( (Nevíte nikdo jak dál? )

Jo musíš vlézt do toho bordelu ten ♥♥♥♥♥ Trevor se rozhodl, že tam bude bydlet.

• Odpovědi 369
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

Omlouvám se double post, ale kdybych dal EDIT, tak si toho málo kdo všimne ...

Mám další zásek :(

Jsem 3 mise od konce a zmizela mi všechna písmena z mapy, nemám kde nabrat misi, zkoušel jsem prolézt maily, sms, zavolat Trevorovi, Franklinovi, MIchealovi a takhle mezi sebou a nic :(

Jako poslední jsem kradl policejní dodávku a potom ještě jednu misi, kde jste museli postřílet bandu negrů a tím to skončilo :(

Nevíte někdo jak získat další mise?

Upraveno uživatelem Cartman182
Odesláno
Omlouvám se double post, ale kdybych dal EDIT, tak si toho málo kdo všimne ...

Mám další zásek :(

Jsem 3 mise od konce a zmizela mi všechna písmena z mapy, nemám kde nabrat misi, zkoušel jsem prolézt maily, sms, zavolat Trevorovi, Franklinovi, MIchealovi a takhle mezi sebou a nic :(

Jako poslední jsem kradl policejní dodávku a potom ještě jednu misi, kde jste museli postřílet bandu negrů a tím to skončilo :(

Nevíte někdo jak získat další mise?

Cau, Máš to napsaný v mailu ;) Musíš ukrást nějaký auto a někam ho zaparkovat jako záložní auto a pak zavolat MIchealovi a říct mu kde to auto je. ;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu