dogmaster Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 Prosím vás o radu...Zapl jsem asi po čtyrech měsících zase GTA a mám problém ... udělal jsem misi jak musíte ukradnou vlak a nechat ho rozflákat na mostě a potom něco vybrat na motorovým čluně s Michelem ...... teď jsem u Mise, že jsem musel s Trevorem do stip clubu, a potom od tud zavolat Michaelovi (samo se přeplo) .... za strip clubem nebo kousek od něj mám "T" mají je všechny tři postavy, akorát v jiné barvě... dojedu na místo, ale nedá se tam nic dělat ... :( (Nevíte nikdo jak dál? ) Jo musíš vlézt do toho bordelu ten ♥♥♥♥♥ Trevor se rozhodl, že tam bude bydlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 Jo musíš vlézt do toho bordelu ten ♥♥♥♥♥ Trevor se rozhodl, že tam bude bydlet. Já do něj sice vlezu, ale nic ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogmaster Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Já do něj sice vlezu, ale nic ... :( Musíš za ten závěs uplně dozadu a pak do prava jsou tam červený dveře a tam je Trevor. Nikdo takovou chybu nemá takže to musí jít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Musíš za ten závěs uplně dozadu a pak do prava jsou tam červený dveře a tam je Trevor. Nikdo takovou chybu nemá takže to musí jít ;) Super díky moc.... mě z toho Trevora jednou jebne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 (upraveno) Omlouvám se double post, ale kdybych dal EDIT, tak si toho málo kdo všimne ... Mám další zásek :( Jsem 3 mise od konce a zmizela mi všechna písmena z mapy, nemám kde nabrat misi, zkoušel jsem prolézt maily, sms, zavolat Trevorovi, Franklinovi, MIchealovi a takhle mezi sebou a nic :( Jako poslední jsem kradl policejní dodávku a potom ještě jednu misi, kde jste museli postřílet bandu negrů a tím to skončilo :( Nevíte někdo jak získat další mise? Upraveno Březen 6, 2014 uživatelem Cartman182 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogmaster Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Omlouvám se double post, ale kdybych dal EDIT, tak si toho málo kdo všimne ...Mám další zásek :( Jsem 3 mise od konce a zmizela mi všechna písmena z mapy, nemám kde nabrat misi, zkoušel jsem prolézt maily, sms, zavolat Trevorovi, Franklinovi, MIchealovi a takhle mezi sebou a nic :( Jako poslední jsem kradl policejní dodávku a potom ještě jednu misi, kde jste museli postřílet bandu negrů a tím to skončilo :( Nevíte někdo jak získat další mise? Cau, Máš to napsaný v mailu ;) Musíš ukrást nějaký auto a někam ho zaparkovat jako záložní auto a pak zavolat MIchealovi a říct mu kde to auto je. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrousek Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 (upraveno) AHojky zkoušel někdo cheaty? Dávají se přes příkazy doleva, doprava a X Y a podobně... Ale když dám třeba tlačítko tak se třeba přepne postava, vytasí zbran nebo najede menu , takže vůbec nevím jak to aktiovat.. Díky Upraveno Březen 11, 2014 uživatelem jindrousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Jednoduchá rada - neaktivovat - zbytečné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino19 Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Zdravím, neviem či to tu bolo ak áno možete mi ukázať kde sa to rozoberalo... mám otázku... čo potrebujem aby som si mohol v singleplayery kúpiť dom? čo všetko musím mať a čo musím spraviť aby som si ho mohol kupiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Myslíš jako dům pro sebe na bydlení? Ten ti připadne po nějaké misi, a poku koupit nemoitost, tak odehrát pár misí a hotovost. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrousek Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Dají se updaty nějak nainstalovat do xboxu s rgh? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Dají se updaty nějak nainstalovat do xboxu s rgh? díky :blejt:.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Prvně cheaty, pak tohle .... Bože, kam tě svět spěje, že ani tenhle titul nestojí někomu za koupení :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauer Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 jak v gta online získam svoje auto jako mají ostatní?? víte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino18 Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2014 Myslíš jako dům pro sebe na bydlení? Ten ti připadne po nějaké misi, a poku koupit nemoitost, tak odehrát pár misí a hotovost. :) Dom.. ano na bývanie... videl som krásne domy na pláži alebo na nejakých miestach kde su bohatí... peniaze z misii mám okolo 700k ale neviem ako kúpiť další dom ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2014 dum na bydleni nejde koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino18 Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 dum na bydleni nejde koupit ja som čítal že sa to dá... o novinkách o hre... a aj nejaké to video som videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogmaster Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 ja som čítal že sa to dá... o novinkách o hre... a aj nejaké to video som videl Jen pokud hraješ GTA online tak tam si koupit dům můžeš v Singlu to nejde, tam si můžeš koupit jen nemovitosti jako třeba kino, golfový hřiště, letiště atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Zásek - nakupil jsem masky, montérky, sehnal dodávku. Za Frenklina se mi objevil úkol P, ten jsem splnil, ale co dál......???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Zásek - nakupil jsem masky, montérky, sehnal dodávku. Za Frenklina se mi objevil úkol P, ten jsem splnil, ale co dál......???? Pokud se nemílím tak zkus zavolat Michaelovi nebo Trevorovi .... ale tuhle misi jsem měl už dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdendys75 Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Zdar. Hledám pár lidí na spolupaření na GTA V online. Pokud bude zájem, tak si mě přidejte do přátel. Zatím jsem tam nepotkal našince.Můj nick je ZzeeZzee75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Květen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2014 Chci se zeptat, jestli vyšel, popřípadě vyjde nějaký DLC obsah, hlavní kampaň mám dohranou, úkoly taky, jenže ta hra je tak super, že mne mrzí, že se tam nedá dělat už nic víc :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Květen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2014 Velké singleplayer DLC podle mě určitě bude...bych se nedivil, kdyby něco oznámili už za měsíc na E3. Vyšla nějaká menší DLC pro online, ale tam se taky ještě čeká na "heisty" apod.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga6 Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 mam rgh, a měl sem gta V a obě dvd jsem přes extract DVD nakopíroval na externí hdd a přijde mi že hra nejede uplně plynule, ale že se malinko seká,nepomohlo by kdybych hru stáhl a nakopíroval bych content na interní a druhej disk přes iso2god na externák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga6 Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 přijde mi že se mi hra lehce seká, měl sem gta V origo a pak rgh tak jsem si obě dvd přes extract dvd dal na interní disk, nepomohlo by kdybych to udělal normálně dvd prevedl pres iso2god dal na externí a content z dvd2 dal na interní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.