Pr3dator Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 RWTF Tvoj príspevok tu nemá čo robiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Čuste, mam otazku ohledne aut. Trevor, Michael i Franklin mají svá auta, ale třeba od trevora ten jeep se mi nelíbí a chtěl bych mít vylepšené jiné auto. Da se to nejak udelat, aniz bych ho ztratil? Minule jsem si slohnul auto, vylepsil, dal do garaze, pak jsem jel na misi a tam jsem musel jet jinym autem a tamto se mi ztratilo :/ diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 (upraveno) misto toho jeepu nemuzes mit jine auto, auto ktere si ukradnes, vytunis a das do garaze by tam melo zustat ale jsou s tim jeste problemy ze z garaze mizeji pokud si vezmes to svoje vytunene auto a v nejake misi ho musis opustit, tak ho s nejvetsi pravdepodobnosti najdes zabavene u policie kde si ho za poplatek 250$ muzes vyzvednout na mape ikona auta Upraveno Říjen 12, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 (upraveno) Chci se zeptat, jak je to s auta má v garáži. Mám tam pekny kousky. Když s nima chci jezdit a nechám je někde vrátej se do garáže nebo ne? Je Škoda je mít jen v gagarážích ještě jak je to s kupovanim baráku a garáži? Se časem otevře? Zatím mi to nejde Upraveno Říjen 13, 2013 uživatelem lemiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 co vim tak se nevrati ale mela by ti je zabavit policie a pak by sis je mohl vyzvednout na stanici no ale nwm jestli to porad funguje nekdy je to tak nekdy jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Mám dohraný hlavní příběh a celkově mám 90 % hry , u Franklina mi pořád ale svítí jednička , která by měla znamenat nějakou misi.. na mapě ale nic nemám , nevíte někdo co by to mohlo být? Třeba něco s tím psem Chopem ? S ním jsem už ale na procházce byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Možná nemáš sesbírané předměty (např. UFO)? Ale to asi nebude ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Na gta.cz je 100% checklist tak si to porovnej se svejma postavama kdyz pauznes hru tam to najdes :) Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEORG_iS Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Je to mise pro Tanishu musis odjezdit ty mise z odtahovkou pak to zmizi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 Daj se koupit nějak garáže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 pouze online, v sp máš pouze tu garáž pro 4 pro každou postavu, kterou máš v barvě characteru za kterej zrovna hraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Je to mise pro Tanishu musis odjezdit ty mise z odtahovkou pak to zmizi ;) ty ale byly na mapě označené ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 ty ale byly na mapě označené ne ? Tahle myslím nebyla, protože ji dostaneš telefonem, který jsi možná z nějakého důvodu v průběhu rozhovoru položil. Zkus jí normálně zavolat. A pokud by to nebylo ono, tak se podívej v telefonu do seznamu dostupných misí. Ty zbývající jsou tam vyjmenované. Pak stačí zagooglit název mise a dozvíš se, kde začíná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 (upraveno) na misi pro Tanishu ji musis zavolat Upraveno Říjen 21, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEORG_iS Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 na misi pro Tanishu ji musis zavolat Přesně tak. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Jo , to bylo ono :) A byla to Tanya.. Díky , teď už mám 90 % a to je má konečná stanice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sutroza Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Čau. Rád bych zjistil,zda v této hře také funguje VIGILANTE v policejním autě,tj.vyhledávání zločinců v počítači policejního auta,jako v GTA 4. Samozřejmě nemyslím náhodné mise při projížděním ve hře.Hlavní misi mám dohranou a nevím,jak toho docílit. Prosím poraďte,díky...:roll::roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Bohužel to v gta 5 není. Jen vození lidí v taxíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattiass Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Zdravím místní borce, chci se zeptat jestli by nebylo možné se s někým domluvit na "vyrobení zálohy" her . . . zkrátka už mi nejdou pálit hry, nemám onu správnou vypalovačku. Nechce se mi ji kupovat, kdyby někdo za rozumnou cenu udělal hru, byl bych vděčný. Nejde mi jen o GTA ale i jiné hry. Klidně bych si to stáhnul, dal na flashku a poslal spolu s prázdným dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 a víš že po někom žádáš trestnej čin? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 muj gammertag: LAS7 MachetE online hraju skoro vse krome versusu a to proto ze je tam autoaim a to proste neni o skillu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Tak ten třetí triatlon za 27:24 :D Not Bad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frog123_ Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Čau mistři :) GTA5 chce po mě aktulizaci, hrajete po této aktulizaci s LT3 online ?? Díky K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Zdravím, měl bych dotaz. Máte taky problémy s ukládáním hry ? Během kampaně vše OK, ale když plním mise strangers and freaks, tak mi přijde jak by hra některé savy ztrácela a mise se mi vrací a když je vše v pořádku tak přijdu do garáže, dám si tam auto, uložím, hru vypnu a když hraji jindy, tak hra mi garáž načte prázdnou, tak si do ní dám nové auto, pak dlouho nehraji, hru zapnu znovu a v garáži je to první auto co tam bylo :-D čekám, kdy tam najdu tank :D no prostě to ukládání je divný, řešil to někdo ? jak nejlíp uložit hru, stačí přes mobil nebo v menu ? autosave mi přijde že někdy funguje, někdy ne dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 čaute potřebuju poradit hraju misi za černocha jak dostanu instrukce v te telefoní budce na benzince a mám oddělat ty červené body na mapě 1 je ten svalovec 2 ten na te jachtě ale jak dojedu k tomu třetímu tak tam je nějaky podnik kde se nedostanu nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.