Manoust Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 cau prvne bych ti rekl at delas tyto mise az uplne naposledy az mas dokonceny pribeh,protoze jde na nich nechutne vydelat navod si najdi na netu, a k tvemu problemu, ty nemusis jit do budovy ale ten tvuj cil je umyvac oken a jede na plosine, takze doporucuju sniperku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) čau jo ja bych rad ale ted nevím pravě co mám dělat u nikoho nemám na mapě nic jen u toho franklina toto jinak dík plošinu jsem viděl ale ten umývač oken mě nenapadl. Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Pokud se nepletu tak nad podnikem je zaveseny na vytahu a mije okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 nevíte někdo u všech postav mám na mapě zelené B z otazníkem jinak nemám u žadne postavy nic vůbec nevím kde mám další misi? a když jedu k tomu b tak tam nic není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino18 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Prosím vás možete mi povedať ako sa dá kúpiť alebo získať psa?... videl som video ako nejaký chlapík toho psa učil aportovať alebo trhať ludí:D niekde som videl že aj musí byť nejaká aplikacia ifruit a neviem čo... takže dá sa získať psa? a ak ano tak ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tousak Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 nevím v jaké casti hry jsi ale psa ziskas casem, aplikace ifriut sezenes na google play (android) nebo appstore (apple) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino18 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 iba včera som to začal hrať... može povedať ako daleko treba byť aby som ho mohol mať? alebo po kolkatej misii približne... a ak chcem normálneho psa ktorého budem trénovať tak aj nato potrebujem tu aplikaciu ifruit?... a neviem možno bude znieť táto otázka blbo ale v tej hre ked si šípkou otvorím mobil tam mám najsť google play? alebo na mojom mobile:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 tu apklikaci si stahnes na opravdickem mobilu, psa ma jen franklin, dostanes ho po par misich, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino18 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 ono ja nepotrebujem mať v mobily psa... ja chcem mať psa iba v GTA chcem ho chodiť venčiť chcem ho naučiť aportovať chcem sním behávať chcem sním trhať ludí a podobne:D ... takže po pár misiach by som ho mal dostať? dobre dakujem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 no ja sice nemam tu aplikaci na ifruit ale muzes tak maximalne hazet micek a pokud na tebe zautoci tak by te mel branit, to je tak vse asi, ale mozna se da pres tu aplikaci ho neco naucit nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino18 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 videl som vo videu ako mu hádzal lobtičku vozil ho v aute a prikazoval nech útočí na ludí to by mi stačilo... a aké spojenie má mobil s aplikaciou ifruit a gta 5 na xboxe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Zdravím Zakoupil a stahnul jsem si hru zde http://marketplace.xbox.com/cs-CZ/Product/GTA-V/66acd000-77fe-1000-9115-d802545408a7?noSplash=1 Jak dlouho trvá instalace? Už swe to instaluje dvě hoďky a pořát nic:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alvin Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Ahoj, Mám problém :( Keď nainštalujem disc 1 na HDD a automaticky tam strčím Disc 2, Hra sa bude resetovať do nemoty :( je to Jasper, rok výroby 2009... Existuje už na to nejaký patch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Nějaký český CREW na Online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 (upraveno) EDIT: srry nevsiml jsem si spatne sekce ta crew je pro PS3 hrace :roll: Upraveno Leden 6, 2014 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Ahoj, Mám problém :( Keď nainštalujem disc 1 na HDD a automaticky tam strčím Disc 2, Hra sa bude resetovať do nemoty :( je to Jasper, rok výroby 2009... Existuje už na to nejaký patch? Asi ti to nestiha cist z hdd,takze si porid 16gb flashku s cteci rychlosti aspon 15mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpajma Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Zdravíím. Mám problém s hrou. Úspěšně jsem splnil misi a měl jsem dostat 18 000 000 pro každého ze tří hráčů (Franklim, Michael, Trevor)...následně jsem se ale podíval na můj finanční stav vpravo nahoře v menu pauza a peníze jsem tam neměl. Nevíte čím to je? Děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 zdravím nevíte jak sehnat dobré auto? v gta online hodně hráču má fakt luxusní auta a já nemůžu vůbec nic najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 koupit na internetu pres mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 (upraveno) čaute poradte nevím co mám dělat mám jed do te textilní čtvri nebo co to je tam sou nějake bedny které mám na mapě zeleně ale fakt nevím co mám dělat? Upraveno Leden 11, 2014 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 to sem zkoušel ale chce to abych si to koupil za reálné prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 to sem zkoušel ale chce to abych si to koupil za reálné prachy... je plno super aut které najdeš na silnici a nemusiš si je kupovat. jinak penize to po tobe chce protože nemáš dostatek ingame penez na ucte GT: LAS7 MachetE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Nevíte proč když si ve hře auto zaparkuju do garáže tak se mi neuloží a po nějaké chvíli zase zmizí ? Nevím jak si ty auta uložit, celkem mě to žere. Když jsem to ještě nevěděl tak jsem do káry nasral asi 100 000 a pak zmizlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 musíš si do auta koupit tracker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.