Volume Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Ehm .. to je co ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 tracker se ti da do auta automaticky pokud ho dovezes do garaze,ale kup si insurance(pojistku) to kdyz se to auto znici tak zavolas na pojistovnu a oni ti ho daji znovu, kazdopadne to ze ti mizi auta asi nebude tvoje chyba,ale nekde chyba na strane Rockstaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 A kde tu pojistku koupím ? Na internetu jsem nic nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 v tuningarne jak mas polozku loss/theft prevention Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 (upraveno) Díky, moc jsi mi pomohl :) E: Hej tak ne, žádnou takovou položku v LS customs nemám E2: Normálně na ulici vezmu auto, zajedu s ním do LS customs a žádná taková položka tam není. zkoušel jsem zajet i nejdřív do garáže vedle baráku i tu co je někde ve městě a až pak do LSC, taky nic. Upraveno Leden 12, 2014 uživatelem Volume Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 jak zakážu u svýho auta aby mi do něj nikdo nelezl? :D a ještě jde v online vykrádat banky? a ještě když dovezu do tuningárny nadupanou káru tak mě to tam nechce pustit ale s hoeším autem jo nevíte kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 k tomu pristupu do auta podrz tlacitko na PSku je to select, tak nwm co mate vy na Xku a bez dole na vehicle access a dej tam no-one, banky zatim vykradat nejde,ale nekdy v pozdejich updatech to mozne bude, nadupane auta co najdes nejdou tunit, takove auta si musis koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuky1468628366 Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 Nevíte proč když si ve hře auto zaparkuju do garáže tak se mi neuloží a po nějaké chvíli zase zmizí ? Nevím jak si ty auta uložit, celkem mě to žere. Když jsem to ještě nevěděl tak jsem do káry nasral asi 100 000 a pak zmizlo :D V tuningu je to polozka "Tracker". Pri koupi, se ti auto zaradi do garaze (pak zalezi na velikosti garaze). Mluvim o multaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 Ale já celou dobu měl na mysli single :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 pokud se ti to stava v singlu,tak je to chyba rockstaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Tak nemůžete mi přesně do puntíku někdo napsat jak si to auto uložit abych ho měl vždy před barákem jako je třeba to Franklinovo Buffalo ? Taky mi několikrát vybouchne a pak je zas před barákem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 auto nebudes mit nikdy pred barakem jako ma treba franklin, kazda postava ma svoje auto, u franklina je to buffalo u michaela obey a u trevora bohdi,pokud ti tvoje auta mizi z garaze tak musis pockat az vyjde dalsi patch,ktery to snad spravi,ackoli opravne patche na mizeni aut z garazi uz vysly, tak nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Hra se automaticky aktualizuje nebo někde ve hře musim na něco kliknout/potvrdit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 nwm jak to mate na xku,ale na psku to automaticky kdyz spustis hru a je dostupny novy patch, tak te to vybidne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Já to hraju na ps3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 tak proc jsme v xbox sekci ??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Protože tohle téma neni v ps3 sekci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel254 Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Dobrý večer, když jsem dělal poslední misi tak jsem začal zabitím Trevora a potom jsem udělal i všechny možnosti ale ted nemůžu přepnout na Trevora nevíte co s tim ? děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 jedine nacist starsi save, pokud tedy nejaky mas, dohrat hru a vybrat si moznost ze nikoho nezabijes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel254 Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 jedine nacist starsi save, pokud tedy nejaky mas, dohrat hru a vybrat si moznost ze nikoho nezabijes a když nemám save mám jen ten uplně poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 tak zacit od znovu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafr Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Čus moh by mi prosím někdo poradit, když si chci založit novou hru nebo si zahrát na jiným sejvu v GTA V, tak se mi sekne celej Xbox 360. A musim ho vypnout a zase zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Prosím vás o radu... Zapl jsem asi po čtyrech měsících zase GTA a mám problém ... udělal jsem misi jak musíte ukradnou vlak a nechat ho rozflákat na mostě a potom něco vybrat na motorovým čluně s Michelem ...... teď jsem u Mise, že jsem musel s Trevorem do stip clubu, a potom od tud zavolat Michaelovi (samo se přeplo) .... za strip clubem nebo kousek od něj mám "T" mají je všechny tři postavy, akorát v jiné barvě... dojedu na místo, ale nedá se tam nic dělat ... :( (Nevíte nikdo jak dál? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga6 Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 v kolika % tak končí příběh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 nejde řict, zaleží jak moc dělaš side questy, sbíraš věci atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.