stif21 Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=t63_HRwdAgk spíš todle by mělo byt podle mě offic soundtrack.. když todle slyším hned myslim na gta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Ikdyž mě to láká stáhnout, tak tahle hra si zaslouží koupit. Počkám na srovnání eurogameru na které konzoli to bude lepší a podle toho koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Nakonec to tedy budu kupovat na PS3.. Kolega stejně není furt doma a je u nový buchty tak nehraje :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swet Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 mě by zajímalo, jaké jsou ty jízdní vlastnosti vozidel. Podle videí na youtube vypadají docela odflákle (ve srovnání s IV). Tohle mě totiž nejvíc nasírá, když je dokonalá hra, potom nastoupíš do auta a ten krásný pocit z dobré hry je pryč. Už jsem to viděl u spousty her a doufám, že Rockstar tuhle chybu neudělal taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Já sleduju všechny videa atd a liší se když jede autem Franklin a třeba Trevor.. Franklin má ten perk na lepší jízdu a je to fakt vidět.. Auto líp drží atd. poreferuju zítrA (test u kámoše na xboxu :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swet Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 tak to jsi mě teď dostal!! Neskutečné... škoda, že můj xbox před nedávnem odešel do věčných lovišť, bude se muset koupit v brzké době nový. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 No neco jsem najezdil a nezda se mi to zas tolik rozdilny od GTa IV sice ty auta uz tolik neplavou, ale bal jsem se ze to bude horsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 hra je paradni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoX13 Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 no oproti IV se mi zda ze ty auta se o neco lip ridi ale zase se nedaj tak rozbit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Prisel nekdo jak najit nadrz u aut? v cca 2. misi to bylo v pohode kdy jsem v misi kde se kradla motorka mel trefit nadrz, ale ted kdyz chci trefit nadrz nemuzu za boha prijit kam strilet ( napr. v GTA san andreas byla krasne videt) maximalne se mi povedlo nahodne prostrelit nadrz a vytejkal benzin ( ten jde mimochodem zapalit :) ), ale to jsem rozstrilel pulku auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Jak to vypadá s destrukcí aut? Protože jsem viděl jedno gameplay video kde plně narazil do zdi a přední kapotu měl jen lehce poškrábanou. Ne že by mě to nějak vadilo :D ale jen se chci zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Ano přesně tka ot funguje, jako demolice auta je pěkne, ale někdy až moc vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 nevite nekdo jak mam ty ku.ve nalozit auto tou odtahovkou? "frenklin" ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Nacouvej k nemu a drz levou packu nahoru nebo dolu podle toho jestli chces zvedat nebo sundat, podrzenim Dpadu doprava auto uplne odpojis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 hehe dík ,) sem si nevsim toho symbolu kdyz sem to hral predtim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 (upraveno) + 3 hratelné postavy (dneska jsem se dostal k Trevorovi) + když přepnete na nějakou postavu a po několika minutách zpět, tak postava nestojí na místě, ale někam jede, apod. + super mise (SPOILER - vykrádání šperkařství SPOILER) + velikost města (mapy) + upravitelné zbraně a auta + podmořský svět (ten jsem sice ještě neprozkoumal, ale určitě bude super) + ovladatelná vozidla, kola, lodě, letadla, vodní skutry,... + mám rád i detaily, se mi líbí, když přijdete k nějakému týpkovi a dáte mu jednu nečekanou, tak ho "vypnete" na jednu ránu + pes, sice jsem to ještě nějak nezkoumal, ale v té misi byl fajn. - chybí mi demolice aut jako v GTA IV - přijde mi, že nějak extra nejezdí poldové "volně" po městě, jenom někdy se objeví, že jako někoho honí a pak zase nic - auta nejsou tak reálná, třeba různé x metrové skoky atd. - pár bugů, jako např. kdyý jsem s Michaelem chlastal u něj whisky a najednou ta jeho žena stála na kuchyňské lince a v kapse měle doslova zapíchlou flašku, pak dojdu k TV a ta jeho dcera stojí na gauči a čumí. Celkově co jsem měl možnost zatím odehrát, tak jsem z hrou spokojen a líbí se mi. btw: Hrali jste tu misi za legalizaci konopí? Já jí hrál s Michaelem a zhulenej jsem střílej rotačákem mimožemšťany. Upraveno Září 14, 2013 uživatelem Rawmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Nevíte jak se ukládá hra ? Doufám v autosave, ale včera jsem si tak jen zkusil začátek za toho bělocha, takže prvních já nevím, 15 minut ? ... jakmile jsem se ocitl "v současnosti" na pláži a nabídlo mi to hru za černocha, tak jsem šel spát. Teď to zapnu a zase jedu úúúúúplně od začátku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 dá se nějak zmenit ten ukazatel vzdalenosti dole na metry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 čau potřebuju poradit sem v té misi jak sedím u te televize a čumím na ten přímí přenos jak tam ten týpek cosi dělá stím mobilem ale ja nevím co mám dělat a mise skončí failed? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Osobně kupuju na PS 3 , ale kámoš co to už má na Xboxu říká že je to super až na ty auta,na druhou stranu já jsem rád že nejdou tak snadno rozbít ! 1.) Už dřív informovali,že jízdní model bude podle Midnight club,takže bylo jasné že to bude arkádovější 2.) Když oznámili to vymakané vylepšování aut,odtahovku atd. říkal jsem si že je to super,ale nanic,protože ve starších GTA jsem měl už vytuněné auto,ale vydrželo tak 1 misi,prostě buď jsem narážel,nebo mi ho rozystříleli,v GTA V aspoň konečně můžu vytunit jedno auto a mít ho napořád ! Jinak podle videí,zdá se mi to,nebo jízda na kole je nějak moc rychlá ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 čau potřebuju poradit sem v té misi jak sedím u te televize a čumím na ten přímí přenos jak tam ten týpek cosi dělá stím mobilem ale ja nevím co mám dělat a mise skončí failed? jo tak tam sem se teďka taky sekl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Musite mu zavolat, sedite u televize a az to zacne uvadet, zavolej mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 dany_ a Samopall: když má ten mobil u hlavy, tak dejte šipku nahoru (prostě použití mobilu), kontakty a zavolejte mu (měli byj ste to poznat dle ikony, je to ve tvaru bomby nebo výbuch - teď si nejsem jistej) Tak Dabel byl rychlejší. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 aha tak děkujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Tady pro toho kdo ještě neviděl.. http://www.youtube.com/watch?v=x8ZtCz0mIvc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.