Cassper Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Jj, to mi je jasný, že to je ještě trochu daleko, že to bude ne Next-gen konzole, ale next-next-gen konzole :) A nerad bych, aby to vyznělo nějak negativně, protože velkej otevřenej svět je super. ... Jenom si toho prostě naložili moc a tak ve výsledku vlastně nic nevyčuhuje z řady. Myslím tím, že třeba bych toho udělal míň, ale lépe. Nebo třeba Vás ostatní hráče neštve doskakování textur ? Nekvalitní animace v in-game inginu ? Strašnej jízdní a kolizní model ? ... A ještě jedna věc. Zcela určitě je hra protkána dobrým humorem. Ať už v hláškách postav, v rádiu, v reklamách. ... Ale většinou se ty největší špeky odehrávají v autě, když řídíte. A teď myslím si o sobě, že mám velmi slušnou angličtinu, ale tady prostě nějak nestíhám řídit a zároveň poslouchat rozhovor, rádio, nebo číst titulky. Takže tyto perličky, která by hru v mých očích zvedly, si vlastně vůbec nevychutnám :/ To jste opravdu všichni tak na větvi a souhlasíte s tím, že hra má na Metacritic 98% od recenzentů ? Ještě že hráči jsou rozumější a dávají jen 81%. Jak říkám. Za mě 6/10. ... Ale zase všichni se shodují, že hra se průběhem zlepšuje. Takže uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Cassper- myslim že především pro velký fandy série (jako jsem já) bude ta hra pecka. Je jasný že spousta věcí by šla udělat líp ale na to bohužel konzole nemají kapacitu.. Uvidíme co změní ve verzích pro next-gen a PC (byli by ♥♥♥♥♥i kdyby tyhle verze neudělali) :-) Já se na to těšim, v pátek večer kvůli tomu nejdu ani na Spartičku na hokej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Jj, hard-core fandové k tomu určitě přistupují jinak a zvlášť v kombinaci s multiplayerem u toho asi stráví spoustu času. Já jsem to bral spíš ze svého pohledu běžného hráče a tam platí co jsem napsal. A jj, věřím, že tohle je dobrá cesta a s větším výpočetním výkonem v budoucnu se to bude víc a víc šperkovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 na GTA ONLINE se těšim velice, kamarádi všichni PS3 čili konečně nebudu vystupovat z davu a budeme moct hrát společně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Musim trochu souhlasit s Cassperem:grafiku atd se da/neda hodnotit...neda protoze je to na starsich konzolich...a da protoze i tak doskakovani textur atd nastve...hra nevypada spatne...ale ani zdaleka to po graficky strance neni to co ukazovali na trailerech. jizdni a kolizni model je pro me nejvetsi zklamani a doufam(snad na 100%) ze na PC tohle pujde upravit.Takhle co tam ted je je bida...ja osobne se nejvic tesil az rozsekam auto o skaly jak bude hezky auto perovat a chovat se v krajine...*bohuzel* je to GTA kde se autem proste jezdi a hra je na tom zalozena...takze tahle slozka hry je dost podstatna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 čau potřebuju další radu hraju za trevora mám tu sniperku a ten můj kámoš se chce někde dosta toho prvího hlídače dostanu ale pak jede to auto a hned jak na něho vystřelím tak je poplach co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Počkaj kým auto zastane a vodič vystúpi. A inak odporúčam počúvať čo ti hovorí hra, aby si sa nemusel pýtať. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 to seru hru stahuju 24 hodin mam dost pomaly internet... prijdu domu a zjistim ze data jsou poskozena takze si gta zahraju mozna az zitra pokud to nebude znova.. ahjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ycos Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Lidi planuju si koupit xbox 360 slim s 4gb jenom na GTA V pujde mi to? Nainstaluje se ta hra a pobezi jenom na 4 gb HDD? Diky za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Ne nepojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 GTA V si instaluje nákejch 8.5 GB na disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ycos Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Aha takze si musim koupit xko s vetsim HDD? A ps 3 s 12 gb HDD pujde ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Ano, na PS3 12GB plně funkční, osobně vyzkoušeno. Čistá konzole má kolem 9 GB volného místa, instalace zabrala 8,1GB čili ještě zbývá nějákých 900MB volného místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 to bych neriskoval pac když koupíš psko 12 GB tak je tam snad něco pod 10GB zbytek zabírá systém (nechat rozšířit jedině) mám ho taky doma a disk je zapotřebí koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Assassin sorry jestli jsi to zkoušel tak není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Funguje tam neco jako Quick Travel ? Zatim jsem na to nikde nenarazil ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Dokupte si disky..klasika notebookový 2.5" sata - do PS3 doporučuju hybrid SSHD Seagate 500gb..cena jak klasickej disk plotnovej a rychlost srovnatelná s SSD...výměna je jednoduchá pomalu jak v notebooku :) a xbox stačí hddhackr a nejakej starej western digital a máte hned taky 320gb disk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Počkaj kým auto zastane a vodič vystúpi. A inak odporúčam počúvať čo ti hovorí hra, aby si sa nemusel pýtať. ;) to asi ne protože protože on dojede ktomu zastřelenému a vystoupí už z klaksonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Najprv musíš zostreliť tie halogény nad schodami a mrtvolou, myslel som že to si spravil a preto som radil až další krok :). Každopádne druhá časť platí, kedže ti jednoznačne zahlási, že máš zostreliť lampy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Nevíte jak se vyhnu řízeným střelám od stíhaček nebo od vojáku z army base ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=grand-theft-auto-v-vydelalo-za-prvni-den-800-milionu-dolaru-176469 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxfan01 Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Mám pravdu že: Nemužu hrát GTA 5 bez toho aniž bych to nainstaloval? Můžu to hrát jako normální hry jako že jenom vložím disk a hraju ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Randy: Musíš letieť čo najnižšie pri zemi, tak ťa nezachytí ich radar a nebudú strieľať :D. Teda aspoň myslím, že je to odpoveď na tvoju otázku. Xboxfan: Bez inštalácie ani ň, proste to musíš nainštalovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 nekdo tu psal ze je tam mise ze se z armadni zakladny krade tank, muze mi nekdo napsat v ktery casti hry to je? (jelikoz hlavni pribeh mam dohranej, tech vedlejsich taky celkem dost - takovy ty barevny, nemyslim zavody atp.) a to s tim jak se krade tank sem este nenasel nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 jak se pozna hlavni mise ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.