Cartman182 Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Musíš mí oblek ne? (Pokud je to tahle mise) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midiborec Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 jo je to tim oblekem to me fakt nenapadlo..Angličtine moc nevelim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Zdarec.Nevite jestli se nekde ve hre nachazi Kombajn(stejne jak v SA)??Nebo jestli jde k tratoru nejak pripojit vlecka atd..Vsude tam toho stoji pozehnane ale nevim jestli to jde pripojit.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Kombajn jsem nikde nenasel a za traktor taky nic pripojit nejde. Jediny co mi slo pripojit jsou vleky za auta a navesy u kamionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Ahoj měl bych otazečku když si koupim origo hru nainstaluji bude to chtit po mě připojeni k xbox live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Pánove zda se mi to a nebo po ulicích nejezdi policajti jako v každém gta? Ja je zatím na ulici projíždět nepotkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Jazdia, ale je ich oveľa menej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Aha, tak možná proto jsem na ně nenarazil :).. jenom u dálnice že stojí u kraje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcuss1468624588 Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Tady je způsob jak lehce vydělat peníze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 No to je skôr nacheatovať, ale ok, ja si to radšej užijem a "podstivo" :D ich zarobím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 25 tisíc ? To není moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 :thx: Rockstar ... Mam nahráno 30 hodin a 70% hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 ja mam asi 32 hodin a 23% uzivam si tu hru a bavi me cim dal vic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feyse Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Zdravím, mám takový problém - mám Xbox 360 s 4GB diskem a samozřejmě jsem si pořídil GTA V. Xbox mám flashnutý a je možné připojit 16GB flashku a na ni nainstalovat hru? mělo by to jít bez problému? A případně na co mám flasku naformátovat, aby ji Xbox vzal? Předem díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Přišel někdo na to jak lehce vidělat .:: ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Přišel někdo na to jak lehce vidělat .:: ? :D no rekl bych podle toho co sem nasel na netu, tak nejvic se da asi vydelat v Assasination misich pro Lestera s kombinaci kupovani a prodavani akcii po dohrani pribehu a uz tam mam jen par vedlejsich misi netusim jak si vydelat na takovej golfovej klub (stopadesat milionu ... :D ) kdyz nejvic sem mel po dohrani pribehu jen tech cca tricet milionu (bohuzel kdybych vedel o tech vrazdach a akciich driv ze se da snad vydelat jen na tomhle tak bych to udelal driv :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 30% ze hry mam, a ted jsem dodelal ten heist s tou lodi .. co me ceka dal ? mam se na neco tesit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 to je otazka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 ja se bojim ze bude zachvilu konec .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasstomass Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Prosim teďka jsem si přivezl xbox s gta 5.. čim se mění postavy ??? šipka dolů joystickem vyberu a čim se to potvrdí ??? díky za odpovědi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Ničím jenom, najedeš joystickem a pustíš šipku :) Whereskill . Když bude konec, tak mi věř, že dát to na 100% ti dá hodně hodin práce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasstomass Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Mě nejde hned na začátku potom co zastřelíš toho prvního security.. jak jsou ty dveře a oni na něco čekaj tak nevim na co.. a nejde nic otevřít ani tam dát bombu porad pls.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 oni čekaj na to až si stoupneš k rohu tak jak ti to ukazuje na mapě a dáš rgb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasstomass Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 co je rgb ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucziny Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Zdarec. Mám v plánu si koupit GTA 5 orig. Mám xbox 360 Arcade, který má vnitřní pamět pouze 256 MB. Chci vědět jestli si musim koupit rozšiřující HDD kvůlu instalaci GTA 5 nebo se to nikam neinstaluje. Vim že je jedno DVD instalační a druhé hrací akorát jsem nějak nepochopil princip té *instalace*. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.