DeviR1 Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Buď si musíš koupit HDD, nebo flashku s minimální kapacitou 16 GB. Ještě je tam nějaká minimální přenosová rychlost pro tu flashku, je to napsané ve vlákně Jak rozjet GTA 5, nebo tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucziny Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Soráč. Mě přijde že se tam řeší pouze Warez verze. Neviš jestli musim dokoupit ofiko HDD pro xbox nebo by stačil klasickej externí HDD co mám k PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Kombajn jsem nikde nenasel a za traktor taky nic pripojit nejde. Jediny co mi slo pripojit jsou vleky za auta a navesy u kamionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2013 co je rgb ? :D to je boční tlačítko na ovladači nebo rbg ted nevím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasstomass Odesláno Září 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2013 jde si do hry vložit vlastní muziku kterou bych mohl poslouchat v radiu jako třeba v san andreas ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Září 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2013 mám menší problém,když jsem udělal misi merryweather heist,tak jak jsem se vrátil zpátky do světa,tak se mi nikde neukazuje žádná příběhová mise,nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Září 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2013 vem si treba franklina a nejakou káru ale ne jeho , zajed nekam do ulicky a zavolej michaelovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Září 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2013 dík hej,už sem pomalu začal nadávat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 Pánove zda se mi to a nebo po ulicích nejezdi policajti jako v každém gta? Ja je zatím na ulici projíždět nepotkal Je to pravda po cca 25 hodinách hraní jsem nepotkal ani jednu policejní hlídku v autě ani pěší. Trošku nevychytali....:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 Já potkal jenom kdyz někoho honily po městě a pesi u letiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 Já potkal jenom kdyz někoho honily po městě a pesi u letiště Jo to jo,ale to je docela málo na tak obrovskou mapu. Je to v podstatě město bez policie (pokud nic neprovedeš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 Jo to jo,ale to je docela málo na tak obrovskou mapu. Je to v podstatě město bez policie (pokud nic neprovedeš) jo to je pravda .. bohužel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wopic Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 A neni to tak lepsi, nez resit pernamentni honicky ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Pro mě osobně to lepší je, už takhle jsou fízlové ostrý a snažim se je moc neprovkovat, ještě aby hlídkovali.. mohli by tam teda podle mě aspoň chodit pochůzkáři no... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Hlavně by se jich mohlo dát líp zbavit, jednu hvězdičku setřesu průměrně tak za 5 minut, hrůza :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 To je právě dobře, jedna hvězda ještě jde, dvě už josu horší, tři s vrtulníkem většnou zhebnu.. Dneska ráno před prací se mě povedlo mít 6 hvezd a to nešlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Hlavně by se jich mohlo dát líp zbavit, jednu hvězdičku setřesu průměrně tak za 5 minut, hrůza :DZbavit se jich ta uplne v pohode. Jsem trem hvezdam utekl pesky. Dulezity si jen umedomit ze to funguje uplne jinak nez ve ctyrce. Tam slo o to rychle ujet takze hlavni silnice byly nejlepsi teseni a valit jak rychle to jde. Tady musit zmizet z dohledu a zustat schovany. Nic vic. Vubec nemusis daleko a muzes byt hned vedle policajta pokud je mezi vama zed a on te nevidi. Takze staci hodne pouzat bocni uzke ulicky a idealne sjet pryc ze silnice a za chvili je mas z krku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 Já mám s policií zatím velké štěstí. Včera se mi i stal první vážný takový bug. Kdy jsem vyloupil benzinku , zajel naproti na parkoviště a zaparkoval na konci. Jedno policejní auto na to parkoviště vjelo , ale v půlce se otočilo a chtělo vyjet zpátky , mezitím nabourali tak 5 dalších aut a pak do sebe neústale vjížděli s protijedoucími policajtmi , kteří by mě už určitě viděli. Nakonec všichni vystoupili a vypadalo to ,že začnou i po sobě střilet :D Pak 2 hvězdy zmizly , já otočil kameru na druhou stranu , zpátky a najednou nikdy žádní fízlové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 S tím jedním triatlonem se posrali ne ? :D Je přes celou mapu , nedochází v něm kondice, jel jsem ho 20 minut čistého času a ještě jsem ani nedojel pasáž na kole a byl jsem na nějakém 4. místě.. Dojel jste to někdo a kteří jste skončili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddy Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 dokončil jako 1. ale myslel sem že mi odpadne palec :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 Ja ten triatlon dokoncil za 27 minut ( az na druhej pokus :-D v tom prvnim jsem asi v 15 minute prejel kolem jinych zavodnika a musel jsem znova) naprosto jsem nechapal kdyz se jelo na kolech jak me obcas souperi predjeli a po chcilce se zas propadli dozadu, ale nakonec jsem dojel prvni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 To mě právě zajímá , protože si tam ti ostatní dělali co chtěli :D Tak jestli nějak pak zpomalí při běhu nebo tak ? Já vůl to chtěl dokončit , ale když jsem se nudil na tom kole a byla tma , tak jsem si řekl , že mi nějak moc svítí světlo, chtěl jsem ho vypnout a zmáčkl jsem pravou šipku , kterou jsou ale odstoupil ze závodu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 poradi mi nekdo jak mam pristat kdyz letim poprve s trevorem? nejdriv letim nad lode tam shodim naklad a nedari se mi pristat na tom letisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Vysuneš podvozek, snížíš rychlost a postupně klesáš. Raději si zajeď na hlavní letiště ve městě do letecké školy, vše ti tam vysvětlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 musíš si vysunout podvozek taky jsem stím měl problemy (vysunuje se tak jak autem troubíš levá analogová páčka zmačkneš) a pak už se jen trefit nemusíš se trefit přímo na to letiště ja jsem tež to hodil vedle a pak už jsem jen dojel do hangaru motor se vypína LT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.