Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak zalohovat orig X360 DVD ?

Otázka

Odesláno

Cau, chtel jsem se zeptat, zdali nemate nejakou zkusenost s vytvarenim iso souboru z originalnich XBOX360 DVDcek?

Slysel jsem ze normalnim zmusobem to nejde.Pry muze mit bud presny typ mechaniky kterou stejne pak jeste musite flashnozut, nebo klasickou mechaniku a nacist velky (aspon 8GB) origo DVD (movie/data) a bez ejectu (mit tu mechaniku rozebranou) vymenit to DVD za XBOXovy...

Tak se chci zeptat kolik je na tom pravdy, nebo jestli je nejakej snazsi zpusob.

diky za odpovedi.

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
zbytečný se s tím drbat....nikd ynevíš jestli to máš ok ...a kazit na testech dvd...si radši stáhnu z netu a mám jistotu

Obcas to tak neni.. ted jsem stahoval Burnouty nebyl tam soubor iso ale 000 a dvd. V clonecd sem to vypalil a podelany dvd, jinde mi poradili at to palim v imgburnu a dalsi podelany dvd. Nemas nejakej tip jak zjistit zdali je to verze bez chyby? A co je treba PFI verification?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu