=Trolik= Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 1. Stahnete si vsechny potrebne soubory z http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/2205-xebuild-108-update-tutorial/ (dole pod ukazkovym videem) 2. Musite do konzole nahrat posledni DL, je to verze 3.09 nejlepe to nahrajte pres FTP nebo flashku do konzole a spuste v konzoli installer DL, po spusteni se zepta na update DL, zvolte update a resetuje se konzole 3. Spuste znovu v konzoli DL, uz by se mela spustit verze 3.09, bezte do "Current Options" -> "Configurator" -> a zde zmente polozku updserv na enabled (zelena), nechte DL spusteny 4. Bezte na PC ktere ma pristup do xka pres ftp, v PC si rozbalte vsechny soubory co jste stahli 16537.zip, common.zip, xe_Build_1.08.zip. 5. Soubory z common.zip musite nahrat do slozky kde mate Xe_Build napr: E:\= Xbox360 =\-= Programy =-\xeBuild_1.08\common -> zde budou sobory cb_xxxxxx.bin 6. Rozbaleny soubor 16537.zip musite nahrat do slozky kde mate Xe_Build napr: E:\= Xbox360 =\-= Programy =-\xeBuild_1.08\16537 -> sem vlozite cely adresar $systemupdate 7. Pote pomoci prikazoveho radku (start -> cmd -> enter ) zadate prikaz "xebuild update -f 16537" musite byt samozrejmne v adresari kde je rozbaleny Xe_Build (cd,dir,...) 8. PC se spoji pres ftp s konzoli a provede update DB, po skonceni jen potvrdite enter a konzole se resetuje a naskoci vam uz s DB 16537, neni potreba nahravat znovu $systemupdate, konzole si jej tam nahraje z pc sama i s avatarama. Jednodussi zpusob uz neznam :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 (upraveno) Pro majitele xboxů s RGH , kteří nejsou dobří v počíiačové gramotnosti to zase tak jednoduchý způsob není a chybou si xbox třeba znefunkční . Upraveno Září 15, 2013 uživatelem toro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 toro > je nekde lepsi / jednodussi / bezpecnejsi navod? treba i ENG.. Nebo jinak - kde tady hrozi nebezpeci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 O aktualizaci DB u xboxu s RGH nelze říci že je to úplně jednoduchá a bezpečná záležitost . Vždy si musíte pořádně přečíst návod . Kdo se na mne obrací s žádostí o radu , že se mu to nepovedlo , tak jsem zjistil že si pořádně nepřečetl celý návod a nepostupoval přesně podle něj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Tomu rozumim, ale konkretne tento navod, kdyz budu postupovat presne podle nej, je OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Na to ti odpovědět nemohu , protože ho ani zkoušet nebudu . Nepovažuji ho za nejjednodušší už z toho důvodu , že pro většinu majitelů xboxů je už nastavení ftp a práce s příkazovým řádkem v PC složitá záležitost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 (upraveno) no dobre, tak hod ten, ktery povazujes za nejjednodussi a ktery bys doporucil... tak uz jsem ho nasel - http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16537-programem-j-runner ten je, pravda, minimalne od XX lidi vyzkouseny. Upraveno Září 15, 2013 uživatelem nekdoa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Ja to delal vcera podle tohoto navodu co jsem sem dal kvuli GtaV :-) a vse bez problemu. Musim rict ze jsem se taky toho bal, ale kamarad to zkousel predemnou a taky bez problemu. Tak jsem do toho sel ;-) Mam Slimko, Trinity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 no dobre, tak hod ten, ktery povazujes za nejjednodussi a ktery bys doporucil...tak uz jsem ho nasel - http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16537-programem-j-runner ten je, pravda, minimalne od XX lidi vyzkouseny. Tento navod jsem pouzival drive a sel taky bez problemu. Tak ti ho muzu doporucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.