Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

GTA 5 na dva xbox


Picma

Otázka

Zdravím,

kvůli gta 5 jsem se rozhodl pořídit nějaký xbox 360, ale jakožto člověk co se pohybuje jen na pc a o konzolích ví skoro prd bych měl dotaz - pokud bych chtěl hrát GTA 5 online, stačí mi půjčit si od ségry originálku a nakopírovat na na svůj disk a můžem hrát oba dva nebo si musím koupit jinou originálku, když chci hrát na jiném xboxu online?

A ještě bych se rád zeptal, chci xbox jen tak na 2-3 hry co bych hrál online, tudíž nepotřebuji flash xboxu a víceméně jen chci aby to mělo i připojení na wifi (někde jsem četl, že některé nemají) a hlavně aby nebyl už nějak zabanovaný, proto bych se chtěl zeptat, který z naříklad těchto by jste mi doporučili:

http://aukro.cz/xbox-360-slim-250gb-6-her-i3530572509.html

http://prodejher.cz/30-Xbox-360-XBox-360-konzole/5366-XBox-360-Slim-4-GB-pouzite-zbozi-zaruka-1-rok.html?page=1&back=view

http://aukro.cz/xbox-360-slim-4-gb-herni-konzole-hra-i3532873800.html

Moc děkuji za odpověď, páč se v tomhle vůbec nevyznám:):ziped:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahoj, všechny ty Xboxy na odkazech co jsi poslal mají wifi. Ty co nemají se už dávno neprodávají a i v bazaru už na ně skoro nenatrefíš.

1) Pokud budeš chtít hrát se ségrou, tak budete každý potřebovat svou hru. I když je hra nainstalovaná, tak pořád musíš mít DVD v mechanice.

2) Když má ségra Xbox, tak to asi víš, ale pro jistotu - pro hraní multiplayeru na Xboxu potřebuješ mít tzv. Gold účet, který je placený. Ale dá se koupit třeba i na měsíc, nebo 14-dni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky.

Jasně, i tom Gold účtu vím, to není problém. Spíš mi šlo o to, že když tu hru už máme koupenou, tak jestli je nutný mít dvě originálky, když to oba dva chceme hrát online :)

A ještě bych se chtěl zeptat, který z těch tří postovaných nabídek by jsi mi doporučil? O nějaký hry co jsou k tomu přibalené mi vůbec nejde, spíš cena a úměrná kvalita k tomu, protože já vidím na nich rozdíl jen v tom, že ten jeden má 250gb disk a jinak víc se v tom moc nechytám :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Bohužel, i když si hru nainstaluješ na HDD, tak musíš mít v mechanice DVD.

Pokud budeš mít Xbox jen na pár her, tak ti bohatě stačí ta 4GB verze. Pokud by jsi si chtěl uložit něco většího, stačí k Xboxu připojit flashku, nebo externi HDD. Ta cena je podle mě dobrá, klidně bych koupil tu z prodejher.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu