Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of Duty:4 Modern Warfare klan CZ/SK


Urbany

Recommended Posts

Zdravím, chcel by som sa vám predstaviť. Moje meno je Martin Urban a chcel by som vytvoriť klan v hre CoD4:MW na PS3. Prosim aspoň mierne pokročilých hráčov. Meno ani webovú stránku nebudem vytvárať, kým nenájdem ľudí. Ak by niekto mal záujem prosím odpísať tu alebo pridať si ma na PSN : Urbany34. Dík. Spozdravom Urbany.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To má být nejnovější CoD?Členové klanů spolu komunikují,jedou na high senzitivity,rychlonabíjení a jejich jedinou potřebou je vyhlazovat,nebaví je hrát za sebe.Proti těmhle samopalečníkům je to těžké,ale pomáhá infra nebo znalost výhodné mapy.Ale vytvářet sniper klany nebude nejlepší.HEADSHOT.

Upraveno uživatelem HUMAN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vydáno 6.11.2007,takže možná vím.Asi jako Black Ops,myslím.Tam jsou v playeru malé řádky a na světlém podkladě,přitom místa bylo dost.Tohle asi bude stejné,přeplácané urbanistikou,málo přehledné.MW2,3 BEST.

.

Upraveno uživatelem HUMAN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Komunikacia je 100% potrebná, na to je skype, ts3 alebo cez PS3. MW2,3 nehrám, lebo na MW2 su hackeri, hackli mi level a ja pred menom nemam ziaden lvl teraz takže sa mi to nepáči. A MW3 už odzačiatku tam boli hackeri, myslíš, že v tých Team Matchoch nebudú? Je to o nicom, CoD:4 je asi najlepšie, a teraz, keď tam už tie hackerské deti nechodia tak sa tam príjemne hrá. Podľa mna je Cod:4 najlepšie CoD vôbec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu