Vito Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Cau muzete mi prosim poradit? Chtel bycj koupit xbox 360 a mam v merku verzi slim piano muzete mi poradit jestli tam pujde udelat RGH? A jdou potom hrat hry z klasickeho usb ext. disku?Diky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Ano vse co pozadujes na nem pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vito Odesláno Září 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Diky moc a jeste jeden dotaz nevite o nekom kdo dela rgh v okoli olomouce? nikoho jsem tu na foru nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stringo Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 Zdravím všechny. Nevím jak založit jiné téma, tak to píšu sem, snad se nikdo nebude zlobit. Koupil jsem Xbox 360 s RGH (bylo mi to doporučeno, že to je nejlepší volba kvůli možnosti hraní stažených her. Bohužel jsem nečekal, že je to hodně všechno složité. Nemám s žádnou konzolí zkušenost a proto bych potřeboval někoho, kdo by mi poradil se základy ovládání. Bylo by možné mě někam nasměrovat? Prolezl jsem forum, ale nikde jsem tema, kde by se někdo ptal na práci Xboxu s RGH nenašel. Co mě zajímá a v čem tápu: 1. jde nějakým způsobem reinstalovat Xbox do původního stavu (smazat avatary, nahodit původní nastavení) 2. jak odinstalovat hru z HDD - stačí ji jen v library odstranit? 3. jak nahrát hru na HDD - zkusil jsem připojit flash s jednou staženou hrou a dál jsem se nikam nedostal 4. jaká je normální teplota x-boxu? Mám nastavenou ventilace na AUTO a po půl hodině mám na hlavní stránce vidět teploty a tam jsou teploty cca 80°C Díky za rady, případně odkaz kam se přesunout s těmito otázkami. Případně jestli nevíte o někom z okolí Plzně, kdo by pokecal, případně mi vše ukázal, zajel bych s Xboxem třeba k němu domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.