Ronaldo Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Zdravim,dlouho jsem se xku nevenoval,az s prichodem gta v jsem se k nemu vratil a zjistil jsem ze na mem rgh mam jednak stary db ktery gta nepodporuje a i stary fsb,prvni co jsem udelal tak pres j-runner a xell aktualizoval na nejnovejsi 16537 a ted mi jde jen o to,protoze jsem se nekde docetl,ze 16537 nepodporje dashlaunch tak aby se mi neco nepo* zbytecne,ted vlastne nemam fsb ani dashlaunch pouze spoustim gta pres klasicky db protoze jsem ho predtim mel na hdd,jak tedy bezpecne znova nainstalovat fsb i dashlaunch? mam i cd s aktualizaci tzv fsbinstaller,takze jen bych potreboval vedet postup co presne udelat nejdriv aby se nahodou nekde nestal sek. Moc díky za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 FSD 3 ti v xboxů zůstává a nesmazal se ti . Jen musíš nainstalovat nový DL : http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16537-programem-j-runner . Vše je v návodu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 jojo jasne díky,ale kdyby se fsb nesmazal tak by alespon nabehl kdybych zmackl home tlacitko a podrzel rt ne ? alespon tak se mi to stalo vzdycky kdyz sem predtim neco aktualizoval s rgh a nenabihal mi xbox primo do fsb..xexmenu jinak v my games mam,mel sem za to ze dashlaunch je jen od toho aby primarne xbox bootoval do fsb a kdyz ho nemam tak ze stejne muzu mezi nema prepinat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 Nesmíte si něco vymýšlet a postupovat podle návodu . Když tam je napsáno že se musí DL znova nainstalovat tak to platí ! Jestli se ti FSD ( a ne fsb jak pořád píšeš ) nesmazalo se můžeš přesvědčit v xexmenu z kterého se spouští jak je to v návodu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 tak,xexmenu jsem pustil,ale nevidím tam fsd 3 pouze fsd 2 coz je divny protoze sem ho sam jeste na tu trojku aktualizoval..a podle toho navodu tam ani nevidím nikde file manager v te slozce,takze to je ten muj problem ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 v te slozce nemas hledat file manager, v te slozce spustis FSD a v nem teprve file manager... je to trosku zavadejici, taky jsem se nad tou vetou zarazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 dobre,ale jak spustit ? zadnej spousteci soubor tam neni pres co by to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 (upraveno) Ronaldo : Spouštěcí soubor v FSD , programech i ve hrách je default.xex . To jsem si myslel že každý ví a nemusím tam psát i tak primitivní věc . Upraveno Září 20, 2013 uživatelem toro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 Pro tebe primitivní věc, pro ostatní to může být mazání másla na chleba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 (upraveno) Pro tebe primitivní věc, pro ostatní to může být mazání másla na chleba... Tak i to máslo na chleba se snad každý dokáže naučit namazat , nemyslíš ? A už mne zase nenapadej kvůli malichernostem když tvůj příspěvek není rada k věci . Upraveno Září 20, 2013 uživatelem toro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sexmax Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 Toro: Máš pravdu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.