Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,dlouho jsem se xku nevenoval,az s prichodem gta v jsem se k nemu vratil a zjistil jsem ze na mem rgh mam jednak stary db ktery gta nepodporuje a i stary fsb,prvni co jsem udelal tak pres j-runner a xell aktualizoval na nejnovejsi 16537 a ted mi jde jen o to,protoze jsem se nekde docetl,ze 16537 nepodporje dashlaunch tak aby se mi neco nepo* zbytecne,ted vlastne nemam fsb ani dashlaunch pouze spoustim gta pres klasicky db protoze jsem ho predtim mel na hdd,jak tedy bezpecne znova nainstalovat fsb i dashlaunch? mam i cd s aktualizaci tzv fsbinstaller,takze jen bych potreboval vedet postup co presne udelat nejdriv aby se nahodou nekde nestal sek.

Moc díky za rady :)

Odesláno

jojo jasne díky,ale kdyby se fsb nesmazal tak by alespon nabehl kdybych zmackl home tlacitko a podrzel rt ne ? alespon tak se mi to stalo vzdycky kdyz sem predtim neco aktualizoval s rgh a nenabihal mi xbox primo do fsb..xexmenu jinak v my games mam,mel sem za to ze dashlaunch je jen od toho aby primarne xbox bootoval do fsb a kdyz ho nemam tak ze stejne muzu mezi nema prepinat

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu