Cartman182 Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2014 Tak k tomu aby jsi měl soupisky nový tak nepotřebuje Live, stačí to jenom píchnout k netu... Citovat
Casper21 Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2014 Nevíte někdo, jak stáhnu update kopaček do Fify? Jestli vůbec nějakej je? Live nemám právě. Díky Citovat
Tommy33 Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2014 Nevíte někdo, jak stáhnu update kopaček do Fify? Jestli vůbec nějakej je? Live nemám právě. Díky mě se kopačky odemykají dle LVL .) je jich tam kotel .) Citovat
henrybrno Odesláno Červenec 6, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2014 Potřeboval bych poradit s updatem soupisek, přečetl jsem si návodů dost, ale pořád se mi v xboxu na flashce neukáží nové soupisky, takže je nemůžu překopírovat na HDD, klasicky naformátuju flashku v xboxu, nakopíru na něj save ze hry, zapnu Horizon, ve kterém si otevřu jak save ze hry, tak stažené nové soupisky, opíšu všechny tři ID, uložím, nahraju na flashku, kterou strčím do xboxu ale soupisky tam nevidím, jedině ve FSD, ale nevím kam je nakopírovat a všechny návody se zmiňují, že stačí přesunout na HDD, ale soupisky i po tomto úkonu nevidím ve fifě. Kde dělám chybu? Citovat
Mischino19 Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2014 Zdravím ... začal som karieru a chcel som si kupiť hrača tak som dal Hladať hráčov a tam som si mohol vybrať z hociakého tímu no a ked som si našiel aj hráča ktorého som chcel tak som tma nevedel najsť jeho hodnotenie... kde to najdem? alebo najprv ho musím preskúmať či ako Citovat
Tommy33 Odesláno Červenec 10, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2014 Zdravím ... začal som karieru a chcel som si kupiť hrača tak som dal Hladať hráčov a tam som si mohol vybrať z hociakého tímu no a ked som si našiel aj hráča ktorého som chcel tak som tma nevedel najsť jeho hodnotenie... kde to najdem? alebo najprv ho musím preskúmať či ako ano přesně tak, nejdříve o něm musí skaut zjistit nějaké informace, avšak většinou (pokud nejde o hvězdu) tak vám celkové hodnocení neukáže, vždy jen jeho nejsilnější atributy Citovat
Casper21 Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2014 Nevite, jestli jeste vyjde do Fify nejaky update soupisek? Nebo uz po konci sezony nevydavaji? Citovat
Stanly1468624064 Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2014 Ahoj, mohl by někdo dát prosím funkční odkaz na stažení v CZ verzi? Nikde jsem funkční nenašel. Díky moc Citovat
kennysek Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2014 Pokud vím tak warez linky se tu již sdílet nesmí. Citovat
Stanly1468624064 Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2014 Pokud vím tak warez linky se tu již sdílet nesmí. A, tak to se omlouvám, nějaký čas jsem tu nebyl. A do SZ by to šlo? Díky Citovat
gaga6 Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2014 chci se zeptat jestli je nějaký DLC s českou ligou a kde ho sehnat ? Citovat
Tommy33 Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2014 chci se zeptat jestli je nějaký DLC s českou ligou a kde ho sehnat ? vůůůbec, a snad ani nikdy nebude (ofiko) :D Citovat
gaga6 Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2014 ofiko vím že se nedočkáme ale na pc byla česka liga ke stažení Citovat
Tommy33 Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2014 no jelikož je toto forum pro KONZOLE, tak mne fakt nenapadlo počítat s tím že myslíš FIFA14 PC verzi :-) Citovat
dave.wayne Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Odesláno Září 10, 2014 zdravím včera se mi stalo ,že sem vyhrál v UT online sezonu a i sezonu pro jednoho hráče ale nedostal sem žadné peníze...prostě se mi jen objevilo za výhru titulu získáváte odměnu xxx tisic ale nic se mi nepřičetlo...co to je za bordel :D Citovat
Tommy33 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Odesláno Září 10, 2014 asi korupce :D a prachy schrábnul agent :D Citovat
dave.wayne Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Odesláno Září 10, 2014 zdravím včera se mi stalo ,že sem vyhrál v UT online sezonu a i sezonu pro jednoho hráče ale nedostal sem žadné peníze...prostě se mi jen objevilo za výhru titulu získáváte odměnu xxx tisic ale nic se mi nepřičetlo...co to je za bordel :D Edit: tak problém přetrvává...po žádnem zápase se mi nepřičtou penize...mno stalo se vám to někdy? utratit jde jen ten zbytek co mám,nevím vůbec co stim Citovat
Tommy33 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Odesláno Září 11, 2014 nestalo nikdy... mám teda FIFA14 ultimate version original pro X360 ...máš original?? Citovat
dave.wayne Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Odesláno Září 11, 2014 mam original....kdyz udelam jinej tym tak to v pohode jde :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.