Peter_King Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Ne českých Warez-Forech se už objevuje verze s češtinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Ne českých Warez-Forech se už objevuje verze s češtinou na kterých prosím ? :) na foru zaměřeném jen na xbox nic, na warezforum.cz taky nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcuss1468624588 Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Na Warforum je s češtionu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 díky, kdyby jste někdo měli linky na free servery popř. czshare prosím pošlete 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Já bych potřeboval CZ verzi kvůli textům v karierním módu je jich tam celkem dost, ale s anglickým komentářem, protože český dabing i když jsem se na českých textech pro první takto dělanou Fifu osobně podílel, už je teda nemusím. Tenkrát to bylo zajímavý ale teď je to furt dokola. Anglickým komentářům nerozumím tak mě připadají že komentují pokaždý něco jinýho a ne že se stále opakují :) . Jenže bohužel pokud je česká verze tak nemá angl komentář a naopak :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Hoj.. Nenarazil už někdo někde na nové soupisky ke stažení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos461 Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 někdo odkaz na cz verzi (PAL)? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos461 Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 někdo odkaz na cz verzi (PAL)? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 nevíte někdo jak je to už s tou češtinou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Digis .. Já měl CZ Fifu 13 a měl jsem to přesně, jak si tu psal. CZ titulky a EN dabing ;) nastavuje se to normálně v menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirNaq Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 To by mě taky zajímalo jak to je s těmi soupiskami.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Digis .. Já měl CZ Fifu 13 a měl jsem to přesně, jak si tu psal. CZ titulky a EN dabing ;) nastavuje se to normálně v menu Tady to teda neni, v normální "české" verzi hry je je na výběr jazyk komentátorů čeština, polština, ruština a tuším maďarština. Angličtina tam být nemůže, když tam chybí anglický balíček, já si jej tam však přihrál z anglické verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 Kdyz projedu abx tak to pise ze neni v databazi mam tedy radeji s vypalenim jeste pockat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 ano, teď jsem koukal že už na stránkách abgx už je unofficial DB Name, takže snad dneska by to mohlo být :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Nevíte čím to může být? už 2x jsem vypaloval fifu a stále to samé hru v pohodě spustím ale v menu asi po 2 minutách mi to napíše ať vyčistím disk a když jsem se dostal do výkopu a hrál tak mi to nic nenapíše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JejJej Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Zdravím nevíte někdo jak aktualizovat sestavy ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Jak je to stou cz verzi? v abx stále pise ze není v databazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 kup si ode mě originálně zabalenou a máš klid :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 zatím hraju eng verzi a mam flash tak smysl origo hry pro me neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 tak když máš flash a budeš mít origo s online passem tak můžeš pařit online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Ale fifa nema online pass ea zrusila online passy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 tak jaktože jsem ho zadával :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Tak to nevim sam mam vypalenou fifu 14 ale eng a hraju normalne online bez passu i nhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 http://www.eurogamer.cz/articles/2013-05-16-ea-se-rozhodlo-zruit-kontroverzni-online-pass-ve-svych-hrach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Ty jsi nezedával online pass, ale dle mě season pass, kde máš i ty zlatý balíčky grátis .. ;)) Já mám origo z us store za 600 a žádnej pass si to nestahovalo, takže to opravdu nepotřebuje online pass ( Už ve fifě 13 to šlo bez něj, myslím od května .. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.