yarin Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Ahoj, prosím o radu kde je problém: chci si vypálit fifu 14, kontrola v ABGX v pohodě ale před vypálením to napíše chybu viz foto :-( Děkuji za všechny rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Já už jsem použil 3 dvd na fifu a nejede mi na cz verzi a je to tím že ještě není v databazi?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Já už jsem použil 3 dvd na fifu a nejede mi na cz verzi a je to tím že ještě není v databazi?... Nejsem odborník, ale ta verifikace se provádí kvůli stealth ochraně či jak to napsat, kontrola aby jsi mohl jít na xlive :) pokud se pletu omlouvám se, nejsem vše věd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 aha.. tak potom nevíš kde by mohla být chyba? ostatní novinky mi jedou v pohodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajano Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 zkoušel někdo tuto aktualizaci?? FIFA.14.Official.Squads.Thread.24th.august.2013.XBOX360-p2p http://www.uloz.to/xcU2LuTk/FIFA.14.Official.Squads.Thread.24th.august.2013.XBOX360-p2p.rar já totiž nevím,jak to dát do profilu....díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 tež nevím jak aktualizovat ty soupisky prosím o návod,děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos461 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 fifa musí být vypálená pomocí ihas b ? nebo stačí normální vypalovačka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Mazur Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 tež nevím jak aktualizovat ty soupisky prosím o návod,děkujiuž to tu někdo psal viz: potřebujeme:program horizon - ke stažení zde http://www.xboxmb.com/horizon/ dále nějaký save z fify, třeba i osobní nastavení ve kterém jsou údaje vaší konzole flešku naformátovanou na formát fatX soupisky - ke stažení zde http://www.mediafire.com/?e4hocj61a9pmqgv - v první řadě stáhneme program horizon a nainstalujeme - dále si z fify stáhneme nějaký save, klasika v NXE - storage - rozbalíme soupisky třeba na plochu abysme je pak mohli vložit do programu horizon a ted: -otevřeme program horizon, a jakmile vložíme do pc flešku s nějakým souborem z fify automaticky se načte v pravém sloupci programu - proklikáme se až na samotný soubor a vpravo nahoře klikneme na ozubené kolečko viz fotka a otevře se dalši okno kde je hromada čisílek - na ploše chytneme soubor squads levým a přesuneme do programu horizon aby se nam otevřel vedle toho - ze svého souboru prepíšeme console ID, profile ID a device ID - to je vše. klikneme na soupiskách na save - rehash and resign a nakopírujeme na flešku do pravého okna z bodu 1 - v NXE přesuneme soupisky na pevný disk a ve hře se automaticky načtou. odzkoušeno, fungují nejnovější soupisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 nemá někdo ty soupisky stáhnuté odkaz je nefunkční? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 reuploadnuté soupisky pro Fifu 14 :) http://uloz.to/xQDLw3Tk/fifa-14-official-squads-thread-24th-august-2013-xbox360-p2p-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 tydle soupisky jsou špatné mi to píše horizont že je to nhl 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos461 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) Fifa musí být vypálená pomocí ihas b ? nebo stačí normální vypalovačka? díky Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem Carlos461 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Mazur Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 tydle soupisky jsou špatné mi to píše horizont že je to nhl 13Mně tyto soupisky jedou v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 ja jsem stahl CZ verzi hned vypalil ani jsem to nekontroloval pres Abgx a v klidu hraju ...stahl jsem si soupisky a je hotovo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Mně tyto soupisky jedou v pohodě. možná ty z toho mediafire jenže ten odkaz je nefunknční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 super funguje.díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Nazdárek... už někdo zkoušel Ultimate team? nějaké novinky oproti F13? F14 kupuju příští týden (v ultimate edici) tak jako mám F13 .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 nejsou tam formace u hráčů, takže se nemusíš o to starat ... ale jsou tam chemistry kartičky, tim přidáváš hráčum skill nebo tak jsem to nějak pochopil :D jinak jsou tam jiný pohyby hráčů, jsou línější bych řekl .. já jsem si na to třeba nezvyk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Hmmm hmmm... a je tam jako v F13 souhra spoluhráčů ovlivňována nějakými aspekty? (liga/národnost/formace- není) .. něco že "tým je fakt tým" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 liga, národnost to zůstalo stejný ... :-) formace u hráčů nejsou, jen dodržovat pozice .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 fajne a ještě by mě zajímalo jak je to s hodnocením hráčů v porovnání s FIFA13, viděl si nějaké rozdíly??? napč Torres 84 v základu GOLD kartička a tu třeba víc/mín, pomalejší overall atd? ... a co tě na FIFA14 nejvíc zaujalo jako změna oproti FIFA13 ... Díky Patriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Hm, tak jsem si akorát dovezl FIFU dom a nejede obchod, takže stejnej shit jako u 13 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 nemáte někdo odkaz na funkční soupisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 nemáte někdo odkaz na funkční soupisky linky který jsem ti poskytl obsahuje soupisky pro FIFU 14 ! i po otevření ve hloupém Poznámkovém bloku to lze vyčíst ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 možná jo ale ja když to zkopíruju v horizontu tak se mi to místo do fifi uloží do nhl 13 a v xku to nevidím vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.