Cofik Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Zdravím, rozhoduji se zda-li si koupit iPhone 5 nebo iPhone 5S, s tím, že nový iPhone 5 můžu mít za 10 000Kč. Do čeho by jste šli vy ? Myslíte si, že rozdíl mezi 5 a 5S stojí za těch přibližně 8 tisíc navíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Podle mě za to stojí. iPhone 5s bych bral,má spoustuuu novinek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 nevím jako na rozdíl v procesoru ( 64 bit )+snímač otisků tam žadnej moc velkej rozdíl není.co se týče aplikací a her tak na iphone 5 ti všechno bude šlapat ješte minimálne 2-3 roky a to už pak bude i iphone 5s zastaralej.je to na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Září 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2013 Nevím, zda to bude přihození přibližně těch 8 000, když si spočítám že verze 64GB má stát kolem 31 tisíc. Viděl bych to spíš kolem 20 tisíc. Řekni si sám, zda za přihození 10 tisíc ti stojí si koupit iPhone 5S a nebo si o poloviční cenu pořídit iPhone 5. Za tu cenu, by jsi mohl mít dva. Když bych se na to díval z mého pohledu, jakožto majitel iPhonu 5, tak těch novinek je opravdu málo. Já si počkám na příští rok s čím příjdou a zda to bude stát za to, vyměnit 5 za novej. Tobě bych poradil jít do iPhonu 5 za tu cenu. Otisky prstů je skvělá věc, ale upřímně, kvůli otisku dát 10 tisíc navíc? Příští rok podle mě, k tomu přidají daleko víc novinek a budeš mít jak otisky prstů, tak další nové věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Září 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2013 iPhone 5 bohatě stačí. Apple se mi celkem přestává zamlouvat tím, že se snaží ze zákazníků tahat co největší prachy. Př. iPhone 5C = Stejný jako 5, Nahrazuje 5, měla být levná, já nevím jak vy ale já si pod pojmem levnější nepředstavuji 15K, navíc za tu cenu můžu mít kvalitněji zpracovanou iP 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Sám bych vzal iPhone 5S - kdyby byl rozdíl max 2/3 tis mezi 5 a 5S, ale jen kvůli slowmotion :D ale je to nesmysl, takže určitě 5tka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Iphone 5 poslední pořadnej iphone, který vyrobili! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.