Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iPhone 5 nebo iPhone 5S?


Cofik

Recommended Posts

Nevím, zda to bude přihození přibližně těch 8 000, když si spočítám že verze 64GB má stát kolem 31 tisíc. Viděl bych to spíš kolem 20 tisíc. Řekni si sám, zda za přihození 10 tisíc ti stojí si koupit iPhone 5S a nebo si o poloviční cenu pořídit iPhone 5. Za tu cenu, by jsi mohl mít dva. Když bych se na to díval z mého pohledu, jakožto majitel iPhonu 5, tak těch novinek je opravdu málo. Já si počkám na příští rok s čím příjdou a zda to bude stát za to, vyměnit 5 za novej. Tobě bych poradil jít do iPhonu 5 za tu cenu. Otisky prstů je skvělá věc, ale upřímně, kvůli otisku dát 10 tisíc navíc? Příští rok podle mě, k tomu přidají daleko víc novinek a budeš mít jak otisky prstů, tak další nové věci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

iPhone 5 bohatě stačí.

Apple se mi celkem přestává zamlouvat tím, že se snaží ze zákazníků tahat co největší prachy. Př. iPhone 5C = Stejný jako 5, Nahrazuje 5, měla být levná, já nevím jak vy ale já si pod pojmem levnější nepředstavuji 15K, navíc za tu cenu můžu mít kvalitněji zpracovanou iP 5.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu