SEMRY Odesláno Září 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 Pořeboval bych vědět kde se daj sehnat tyhle skiny a jestli je možnost si vyrobit vlastní. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Září 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 No já mám taky od toho logitechu. A nejde mi to. Je tam zaklad burnout legends a kdyz dam tisk tak vyjede bílej papír jako šablona. Jianej obrázek tam nehodim. Prostě to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Září 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 musis dat nahore v levo NEW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Září 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 musis dat nahore v levo NEW A co potom, vložim obrázek a ono to nic neudělá. Prostě nic. To musí bejt nějak orozměrovanej obrázek? Radši hodtě odkazy na nějakej download tech skinů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Září 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 vyberes to a on se ti tam vlozi .... pak s nim muzes delat co chces... zoomovat,hybat s nim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Září 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 vyberes to a on se ti tam vlozi .... pak s nim muzes delat co chces... zoomovat,hybat s nim ... A to se mi právě nevloží. :cry: Nejde vložit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nc Odesláno Září 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 No já mám taky od toho logitechu. A nejde mi to. Je tam zaklad burnout legends a kdyz dam tisk tak vyjede bílej papír jako šablona. Jianej obrázek tam nehodim. Prostě to nejdebud si totální lama nebo si na ni hraješ nebo ti to fakt nejde ale nejpravděpodobnější je možnost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 No já mám taky od toho logitechu. A nejde mi to. Je tam zaklad burnout legends a kdyz dam tisk tak vyjede bílej papír jako šablona. Jianej obrázek tam nehodim. Prostě to nejdebud si totální lama nebo si na ni hraješ nebo ti to fakt nejde ale nejpravděpodobnější je možnost 1 Lama nejsem, dělá to co píšu. Prostě tam nevložim žádnej obrázek. Chápeš to?dám N vyberu obrázek a nic to neudělá. Tak mi teda porad co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 hm skus s tim trochu hejbat treba se ti ten obrazek vlozi niz ( jakoby pod ten vyrez co vidis ) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 tak tady jsou ty linky : http://modmypsp.com/ http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psp&message.id=595874&view=by_date_ascending&page=1 na tom druhym je toho nejvic ale to forum ma pres 1300 stranek ;) jeste prihodim moje vytvory ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 moje skiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 tak tady jsou ty linky :http://modmypsp.com/ http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psp&message.id=595874&view=by_date_ascending&page=1 na tom druhym je toho nejvic ale to forum ma pres 1300 stranek ;) jeste prihodim moje vytvory ;) díkes, můžeš mi ještě říct jak to tiskneš aby to mělo ty správný rozměry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 jak rikam pres ten prgram logitech ... ale tobe to nejde tak nevim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Tak jsem v háji ani jeden program mi nefunguje takže nemám jak to to vytisknout ve správnejch rozměrech :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lost Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Ten program od logitech je podle mě špatny 2x jsem si tam udělal šablonu vytiskl a pak vystříhal nužkama ale je to stejně velké chce to mít ty rozměry jak má být šablonya velká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 sak musis to udelat tak aby ti ten skin sedel presne do toho rozmeru tam ... pomoci zoomu , tak aby to bylo co nejpresnejsi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lost Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 njn to sem dělal ale skusím to ještě jednou nějak co nejlepe ale stejně newim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lost Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Tak jsem to srovnaval jak dlouho asi 3x jsem to tisknul a to samé je to větší.Používám program PimpMyPSP od Logitech.Mám dojem že je ještě jeden a pak si mužete udělat i v adobe fotoshop šablonu.Až někdo najde program nebo najde dobré rozměry tak napište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nc Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Tak jsem to srovnaval jak dlouho asi 3x jsem to tisknul a to samé je to větší.Používám program PimpMyPSP od Logitech.Mám dojem že je ještě jeden a pak si mužete udělat i v adobe fotoshop šablonu.Až někdo najde program nebo najde dobré rozměry tak napište.mě to normálně šlo přeně jak jsem si to zoomnula apk jenom obstřihnout přesně nevím proč vám to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lost Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Ja to taky zoomuju ale newim jetsli se netrefuju nebo je to chyb programu nebo co ? Fakt newim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 me to tiskne v poho... ve photoshopu to jde delat ale tisknout to musis pres ten program ... pak t jde tisknou ti pres malovani , kde zadas presne ty rozmery a melo by ti ti vytisknout presne ale to jsem zkousel a stejne se to vytiskne blbe :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 No mě vyleze akorát prázdná šablona a to když dám pravý tlačítko na myši. Je tam uplně dole about Macromedia Flash 6 (i dyž mám nainstalovanou devítku a podle logitechu to vyžaduje osmičku :D ) a tam dám print. Vyleze šablona když to vystříhnu tak je to stejeně docela o dost menší než Playgearpocket. nevim třeba je to schválně. Jak to máte vy? Když kliknu na P tak to zahlásí : Be sure to print on both sides of the blank template before punching out your custom skin. Jo a nezbavim se toho Burnoutu Legends. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 skus toto: http://img212.imageshack.us/img212/9695/printtestpic6tt.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 skus toto: http://img212.imageshack.us/img212/9695/printtestpic6tt.jpg díkes tohle až budu mít čas zkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Září 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 Tak jsem to dneska zkoušel na jiném PC a tam ten program od logitechu fungoval ale stejně to vytisklo větší než má bejt. Už to fakt enchápu, buud asi muset přes ten adobe photoshop. Máte ten obrázek danej i jakoby z boku přes gumu? Nebo vyložene jen zepředu a černá guma z boku? tTen druhej program co tu byl nefaká vůbec ani najednom PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 ja to mam presne na ten obal - do gumy me to vubec nezasahuje .. kdyz to vkladas do toho programu tak si to nastav o neco mensi nez jak to tam vidis... me to taky nekolikrat vytisklo uz vetsi nez jak to bylo tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SEMRY
Pořeboval bych vědět kde se daj sehnat tyhle skiny a jestli je možnost si vyrobit vlastní. Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
50 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts