Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pes 2014


DeviR1

Recommended Posts

osobně si myslim, že PES 2014 je vic fotbal nez Fifa. Fifa me velmi nadchla, ale PES vzal ovladani jeste dal. Je to tezky, ale luxusni. Fifari ji budou nesnaset, protoze neodpousti chyby a to ovladani opravdu neni snadny. Nastavil jsem si to na profika a nechal vse nastaveny od KONAMI. Trenink je opravdu potreba projet. Prijde mi to chvilema spis jako hrat na klaviru let cmelaka, nez hrat fotbal... Ale ta vyzva zvladnuti ovladani je perfektni.. Odmenou jsou hoodne luxusni goly a akce... Vrele doporucuju... Kdyby PES mel ultimate, tak Fifu ani nekupuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U PES2014 se mě líbí fotbalovost a chorály, není nad to ,když diváci skandují název tvého týmu, naproti tomu FIFA2014 má lepší grafiku /hříště není rozmazaná skvrna jako v PESovi/ má daleko víc možností hraní, propracovaný mód kariéry, více týmů a licencovanou angl. ligu. Je jen na každém pro co se rozhodne .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkoušel jsem PES jak na Xboxu, tak na PC. Myslím, že PES tento rok přejel Fifu. Hraje se mi to líp. Ale je to jen můj názor. Je taková víc fotbalovější. Každopádně grafika na xboxu stojí za prd a mě se to strašně trhá. (aspoň to demo) Na PC je to jiné kafe a mnohem lepší grafika než FIFA od EA. Na druhou stranu Fifa má více licencí, ale to u PES zase zařídí komunita a dočkáme se i český stadionů. Bohužel jen pro PC.

Za mě PES.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já říkám vždy, že Fifa je arkádovější a PES je fotbalový ;) a letos ten rozdíl je zase znát o něco víc ;) nejsem zarytý fanoušek ani jednoho, ale když máme chuť si zahrát fotbal, saháme po PESku - hlavně oceňuju ty povedené akce, kličky, reálné chování hráčů (i za cenu těžšího ovládání)...Fifa má letos možńa trochu lepší grafiku a kariéru ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spousta lidí včetně mě říká, že PES je fotbalovější, ale zamyslel se někdo nad tím, že má FIFA v základu zapnuté všechny možné pomocníky. Je to klasický model EA u her i závodních, aby z toho šla udělat arkáda či naopak "hardcore hra". Tak že pokud chceme srovnávat, vypnout pomocníky. Ono je docela hloupé udělat si díky všem pomocníkům hru jednodušší a pak ji nařknout z arkády .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se nechal vyhecovat a nainstaloval jsem jsi na PC PES 2014 a spustil ho na TV protože mám PC propojené HDMI kabelem s LCD TV 102cm. To co napíšu se asi někomu nebude líbit, ale vězte, že to píši jako fakt a ne abych se něčemu vysmíval.

Spustil jsem si na XBOXU FIFU 2014 a na PC PES 2014 ve FULL HD s plnými detaily a mohu zodpovědně prohlásit, že při 90% pohledech není mezi oběma grafikami žádný rozdíl. Je jasné že při záběrech na detail hráče je tráva a některé detaily hráče trošku lépe viditelnější na PC, ale když si uvědomíte, že FIFA jede v 720px a PES na PC ve FULL HD tak by bylo asi něco dost špatně, kdyby to v detailech nebylo vidět. Ale ty rozdíly jsou opravdu zanedbatelné a většinu zápasu při pohledu na hřiště nic nepoznáte. Jen FIFA má obraz jasnější a PES trošinku jako rozmázlý ale to je způsobeno vyhlazováním apod. Když to někdo porovnává FIFU na XBOX a TV s PSEM na 22" monitoru tak se mu to zdá lepší, , ale porovnávat musím na stejné obrazovce. Výsledek je naprosto jasný grafika FIFY pro XBOX je i na dnešní poměry neprosto skvělá. Kdo mě nevěří ať si to vyzkouší sám.

V PESovi bych dal hlas jednoznačně za trénink, kde se člověk postupně polopaticky učí všechny možné fígle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu