vita97 Odesláno Září 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 No já si ho přečetl několikrát... ale já to spíš myslel tak... jestli to jde nějak opravit nebo je to iso nenápravně poškozené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Ahoj, je to pálené ihaskou viz vita97, ale jen otázka. Ta kontrola se dá provést jakoukoliv mechanikou. On to totiž dělal neupravenou. V tom problém není. Můj xbox totiž bral všechno a ten jeho ty samé placky nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Vyřešeno. Bylo to špatně vypálené. Bylo použito clonecd a možnost vypálit až do konce média. S imgburnem a eeprom utility je to ok. Nechápu jak je to možné, ale můj xbox vzal i dvd, které byli špatně a hru normálně pustil na rozdíl od xboxu vita97, ten hru nerozjel vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Tak nevyřešeno. Opět nejdou. Vypáleno v imgburn se zapnutou eeprom utility. Dle kprobe pif 3-4 a pi 21-23. Tady např Metro a nejde mu ani jedna. Ještě mě zajímá. Pokud hry projedu v abgx ma Ihasce, tak je vše ok a zkoušel jsem to projet na mechanice v nb a psalo mi to, že tam chybí default.xex. Je to normální? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Tak to abgx tady z ihas je to jedno stejné dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.