Jim Beam Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Zdravim nedavno se mi u xka s upravou RGH zacala dit jedna vec. Nahral jsem nejakou hru a pri spusteni jakoby cvaklo v HDD a cela konzole se zasekla a restartovala se. Pri pokusu nacist FSD opet cvaknuti opet restart. Pomohlo najet do NXE a spustit XeX a z XeX se dostat do FSD. Pote zavada "zmizela". Myslel jsem ze se jedna treba o spatne nahrany FSD takze jsem se pokusil o prehrati jenze pri jakekoliv manipulaci s jednou slozkou i prez total commandera opet cvaknuti a zase restart. Takze pravdepodobne chybny sektor. Jenze nedavno jsem zapnul xbox najelo FSD ale ve slozce Games,Homebrew a v podstate cokoliv vsechno prazdny. Najedu do file manageru ale vsechny hry tam sou. Tak sem zkusil nastavit Game path ale proste to nejde kdyz ji nastavim tak se neukaze nic a slozky sou porad prazdny. Je to definitivni konec meho HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.