Uhřa Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 Zdravím, mám problém s videi na svém ps3. Na netu mi nejede vůbec žádné, fungují pouze na ps youtube. Nevíte někdo proč, co mám přenastavit atd.? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Myslíš přes prohlížeč v PS3? Pokud ano, tak vysvětlení je velice jednoduché. Videa tam nejedou, protože ten prohlížeč nemá Flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Uhřa Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Jasně přes prohlížeč. A dá se někde stáhnout? Jednou mi to PS3 někde nabídlo, ale myslím že se mi to stejně nepodařilo stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Nejde. Přes ten prohlížeč prostě žádné video nepřehraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Uhřa Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Takže videa mi pojedou pouze přes ps3 youtube přehrávač jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Uhřa
Zdravím, mám problém s videi na svém ps3. Na netu mi nejede vůbec žádné, fungují pouze na ps youtube. Nevíte někdo proč, co mám přenastavit atd.? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.