Uhřa Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2013 Zdravím, mám problém s videi na svém ps3. Na netu mi nejede vůbec žádné, fungují pouze na ps youtube. Nevíte někdo proč, co mám přenastavit atd.? Díky Citovat
0 dopitapetr Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2013 Myslíš přes prohlížeč v PS3? Pokud ano, tak vysvětlení je velice jednoduché. Videa tam nejedou, protože ten prohlížeč nemá Flash. Citovat
0 Uhřa Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2013 Jasně přes prohlížeč. A dá se někde stáhnout? Jednou mi to PS3 někde nabídlo, ale myslím že se mi to stejně nepodařilo stáhnout. Citovat
0 dopitapetr Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2013 Nejde. Přes ten prohlížeč prostě žádné video nepřehraješ. Citovat
0 Uhřa Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2013 Takže videa mi pojedou pouze přes ps3 youtube přehrávač jo? Citovat
Otázka
Uhřa
Zdravím, mám problém s videi na svém ps3. Na netu mi nejede vůbec žádné, fungují pouze na ps youtube. Nevíte někdo proč, co mám přenastavit atd.? Díky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.