Hajty Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Čaute. Chystám sa kúpiť ps3 super slim a rozhodujem sa medzi 12Gb a 500Gb. Chcel som sa spýtať načo je mi pamäť okrem save-ov hier. Ďakujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 12GB rozhodne neber nic se ti na to nevleze kazda hra si instaluje nejaka data na HDD nebo hry stazene ze stora proste 12GB nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 mám SS a 500GB a rozhodně bych vzal 500GB znovu už kvůli instalaci dem, či her z ps+ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 nebo můžeš koupit 12GB verzi a narvat si tam HDD jaký chceš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hajty
Čaute. Chystám sa kúpiť ps3 super slim a rozhodujem sa medzi 12Gb a 500Gb. Chcel som sa spýtať načo je mi pamäť okrem save-ov hier. Ďakujem :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.