EduardJulina Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli má někdo problém s online hraním této hry. KDyž chci stáhnout data pack aby šlo hrát online vypíše to při 99% že soubor je broken. Vypadá to na chybu u KONAMI. NEvíte někdo jak to vypadá s řešením tohoto problému? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 ted uz to stahnes v pohode byl nejaky problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feulomen Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 (upraveno) chci se zeptat,chci si koupit bazarovou hru,pujde mně hrát online?děkuju za odpověd.je to hra na ps3.truchu jsem se splet. Upraveno Prosinec 6, 2013 uživatelem feulomen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.