ahoj , mám novou PS vitu a na zkušenější uživatele bych měl pár otázek, za odpovědi děkuji.
1) Jaké aplikace a odkud jste si stáhli a jsou dobré, potřebné, pro provoz ? ....... video přehrávače, mapy, organizéry apod......
2) mám Vitu s wifi bez 3g modulu. Dá se ten 3G modul dokoupit, nebo je to součást přístroje a už nejde nějak do Vity bez 3g modulu domontovat ...?
3) chci hrát hry, :-)) překvapivě ..... Ale především ofiline.... Jsou nějaké možnosti (kromě originální her na kartách ?) jak si hry naistalovat a aby mi tam zůstali napořád ? příklad jako na Iphone, zaplatím za hru 5 dolarů, a budu jí mít v telefonu na pořád....
3 b ) můžete prosím dobré hry poradit ?
díky moc , za každý příspěvek budu rád..........
ještě mě napadá otázka
4) na co si dát při provozu Vity pozor...
Díky moc, jinak tedy sháním hry, na kartách zatím.......Praha
Otázka
mcgilikady
ahoj , mám novou PS vitu a na zkušenější uživatele bych měl pár otázek, za odpovědi děkuji.
1) Jaké aplikace a odkud jste si stáhli a jsou dobré, potřebné, pro provoz ? ....... video přehrávače, mapy, organizéry apod......
2) mám Vitu s wifi bez 3g modulu. Dá se ten 3G modul dokoupit, nebo je to součást přístroje a už nejde nějak do Vity bez 3g modulu domontovat ...?
3) chci hrát hry, :-)) překvapivě ..... Ale především ofiline.... Jsou nějaké možnosti (kromě originální her na kartách ?) jak si hry naistalovat a aby mi tam zůstali napořád ? příklad jako na Iphone, zaplatím za hru 5 dolarů, a budu jí mít v telefonu na pořád....
3 b ) můžete prosím dobré hry poradit ?
díky moc , za každý příspěvek budu rád..........
ještě mě napadá otázka
4) na co si dát při provozu Vity pozor...
Díky moc, jinak tedy sháním hry, na kartách zatím.......Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.