mcgilikady Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 ahoj, jelikož jsem zde nikde nenašel téma her z PS One ( z PS Storu ) tak zakládám. Mohli bychom si zde sdělovat názory , pokud někdo něco stáhnul a chce se podělit. Těch 130 (100 ) kč , které dnes hry stojí se mi zdá velmi v pohodě a ty pecky z PS one, kdyby byly i alespon polovičně dobrý i na Vitě, tak bych do nich hned šel........... Tak pojdme sdílet názory...... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 ja jsem si nic nestahl nak me to moc nelaka ale stve me ze tam neni collin :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Já mám z PS One klasik staženýho MediEvila a Crashracing.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 tak já mám samo ty nejlepší: residenty, mgs, vsechny crashe, r4, parasite eve atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.