lukstolda Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Pište své návrhy na vaše nej. Hororové hry. Já neodolám staré dobré klasice se spousty hádanek Resident Evil CODE VERONICA!! Nebo Silent hill 2 Bomba škoda že tak málo her co se zabývá logickými hádankami a spíše furt střílíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Nejlepší hororovka pro mě je ALAN WAKE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Říjen 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Nejlepší hororovka pro mě je ALAN WAKE... Taky docela slušný chybí mi tam ale vice hádanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 silent hill 1 - 4 klasika všech klasik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 (upraveno) Alan Wake, možná Limbo...a pak ty střílecí a lekací :D Doom, Dead Space. Je pravda, že těch klasických už moc není. Upraveno Říjen 16, 2013 uživatelem DARK SPIRIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 F.E.A.R není špatnej, nebo Amnesia je cool ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Outlast, ale to asi nevyslo na xbox 360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Pište své návrhy na vaše nej. Hororové hry. Já neodolám staré dobré klasice se spousty hádanek Resident Evil CODE VERONICA!! Nebo Silent hill 2 Bomba škoda že tak málo her co se zabývá logickými hádankami a spíše furt střílíme... A Resident Evil 2 nebol pre teba dobry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Nejvíc co jsem se kdy u her bál tak byla Amnesia, Penumbra - v těchto hrách je spostu různých hádanek ale nejsou pro xbox 360. Pro konzole asi FEAR a již zminované hry. Jinak samozřejmě nejvíc horrorové hry jsou zpravidla indie hry takže spíše na PC,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Říjen 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 (upraveno) A Resident Evil 2 nebol pre teba dobry? Byl dobrej ale nevyšel na xbox co já vím.. ovšem od 4 už nuda.. Upraveno Říjen 16, 2013 uživatelem lukstolda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Říjen 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 silent hill 1 - 4 klasika všech klasik Silent hill bomba ale ta jednička taky nevyšla na xbox co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 nevím já to pařil na PS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 Zkusil sem condemned taky slušná porce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Dead space 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 ja cekam na Dying Light pro Xbox One, to vypada velmi zajimave. :) jinak samozrejme Alan Wake je klasika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Vypadá to dobře škoda že je poslední dobou všude přezombíkováno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.