winkja Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Stalo se vám někdy že jste se pustili PS, logli se na účet a nenaskákali vám tam kamaradi? jaksi mě to děsí.. popř je nějaky firend_backup? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 (upraveno) hej ted to mam taky 0 friends treba ma sony jen nejakou chybu EDIT: tak uz mi to jede restartoval jsem router a je to OK Upraveno Říjen 16, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 teže se mi to opravilo po otestovani připojení k netu... divné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 a zas bez friendu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 jestli třeba nezkouší v sony nahodit nový FL kvůli ps4, teď se mi to stalo taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 chyba sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.