Agest Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 (upraveno) Ahoj.Po zapnutí mi nejde zvuk.. v menu..ve hrách prostě nic..Televizí to nebude,protože jsem to zkoušel na starší TV přes SCAR a na novější přes HDMI.Zkoušel jsem restartovat celé PS,ale taky bez úspěchu.Hledal jsem tady na foru a našel jsem jen jedno téma,kde radí "v nastavení zaškrtnout zvukové formáty".Hledal jsem,ale bohužel jsem nic nenašel,nebo v lepším případě těm zkratkám nerozumím.Na technické věci jsem celkem dřevo,tak pokud by se tady našel někdo ochotný "trubku jako mě" nasměrovat,co zaškrtnout apod.. byl bych mu strašně vděčný. :) Předem děkuju za všechny odpovědi. Upraveno Říjen 19, 2013 uživatelem Agest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 Restratovat jak? Bylo to pres recovery menu? Pokud jo a nefunguje ani hdmi ani scart(rozumej po kazdy recovery restart nez si to prepojil) zkusil bych pokud je mozno optiku. Jinak asi reklamace @ HTC One Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agest Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 Restartoval jsem to dlouhým přidržením zapínacího čudlu (nevím jak jinak to popsat) Vyresetovalo se mi celé nastaví obrazu apod.. Ale nedostal jsem se do toho "recovery menu" googloval jsem to a dělám všechno stejně,ale do recovery menu se nedostanu.Pokud to vyjde na stejno,tak je to asi fuk.. A o té optice jsem neslyšel.Pokud myslíš optický kabel,tak s tím nemám žádné zkušenosti a asi to té mé staré TV ani nezapojim.Určitě není jiná možnost než reklamace ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 Pokud máš na nové telce optiku tak to zkusím na ní. Ovšem pokud si myslím dobře tak bude zvukovej čip jen jeden a bude asi k.o. za zkoušku asi nic nedáš. Ještě otázka fw je origo? @ NeXus 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agest Odesláno Říjen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Všechno je origo.. konzoli mám teprve pár měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 20, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Tak pokud je v záruce, neřešil bych a posílal. Pokud nejde zvuk přes hdmi ani přes SCART a konzoli si resetoval bude podle mě čip v háji. Ještě bych zkusil uvést konzoli úplně do novoty(vymazání veškerých dat) a pak to ještě zkusit. Nic víc me nenapadá. @ NeXus 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agest Odesláno Říjen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Pokud to všechno smažu.Zůstanou mi uložené věci z her ? Já jen jestli se to náhodou neukládá na ty jejich servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 20, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Pokud nemas PS+ tak se mam dojem savy na servery neukladaji, ale netvrdim, ze je to 100% jinak patche atd. se neukladaji krom konzole nikde @ HTC One Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agest Odesláno Říjen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 (upraveno) Tak díky za všechny rady.Pokusím se to celé promazat a pokud to nepomůže,tak to půjdu reklamovat - - - Obnovení systému nepomohlo,takže produkt půjdu reklamovat Upraveno Říjen 21, 2013 uživatelem Agest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.