jaujcik Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Zdravim. Rad by som si zakupil k PS3jke Dualshock najlacnejsi som nasiel tuna http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-3/Prislusenstvi/Sony-Dualshock-3-Black-PS3-1.html cenovy rozdiel je obrovsky oproti napr. alza.cz. preto moja otazka je ci u tohto prislusenstva horozi nakup cinskych nepodarkou alebo ine nebezpecenstvo? Pripadne uvytam inu radu pri kupe. a este podotazka rozdiel v Dualshocku a ovladacom Mad Catz PS3 wirless, je len vo vybrovani? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 podle recenzi na heurece to vypada na slusny obchod takze bych se nebal a urcite si kup origo tomu se nic nevyrovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Cenový rozdíl je hlavně proto, že se jedná o OEM verzi. Tzn bez krabičky, jen v nějakém plastovém sáčku. Ale jde o originál. Osobně jsem hrál jen na DS3, zvykl jsem si na něj a nějaké ovladače jiných firem bych nekupoval. Ohledně originalek nemám žádné strachy, nakupoval jsem tam mnohokrát a mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.