danfri Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Ahoj chtěl bych poradit něco z těchto žánrů : Horor Příběhová série (Alan Wake ?? ) Adventura/Akční Strategie ( Pokud možno válenčná 1,2 aj 3 světová ) Pokud možno novodobé , k tomu hororu , hrál jsem Amnesii , Outlast. , k té strategii , hrál jsem TC:EndWar , Mockba to Berlin. Děkuji všem dopředu za návrhy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Možná tak ještě Silent Hill (osobně doporučuji spíš díl III.). Jinak Warhammer 40.000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Dead Space série, Resident Evil série Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Cryostasis prijemna hra R.U.S.E skvela strategie, popr. company of heroes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiják Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Alan Wake mužu doporučit , Alone in the dark , Penumbra ... a co se týče strategie tak u mě nic nemá na Men of War :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.