Rhapsomanijak Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Mám dotaz ohledně hry Dead or alive 5 Ultimate, měla by být F2P a dávno měla vyjít. na českém PSN sice je ale není na stáhnutí. Nemám PS3 zase tak dlouho tak by mě zajímalo jestli to není pro cz nebo jsem něco přehlídl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Ahoj, osobně jsem nikde neslyšel, že by DoA 5 U byla F2P. Je k dostání normálně v eshopech, třeba tady http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-dead-or-alive-5-ultimate-p-16517.html Btw. na nejlepší cenu se doporučuju poradit s tetou Heurekou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Říjen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 No četl jsem že je verze kde jsou asi 3 postavy a za prachy se dají odemknout další. každopádně díky nezbývá nic jiného než koupit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Už jsem to taky našel http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=oznamen-dead-or-alive-5-ultimate-core-fighters-174763 ale jestli je to někde na psn netuším, nemám konzoli online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 zatim to je jen na us store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Uz jsem to stahoval z EU psn minuly tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 (upraveno) pravda od 25zari by to melo byt dle psn blogu v evrope ..... takze na ps3 hledat doa5u , otevrit ten complet character unlock a v pravo dat prejit na stranku hry Upraveno Říjen 21, 2013 uživatelem limec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.