losmann Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 [h=5]Dobrý den prosím vás potřeboval bych poradit když si koupim hru přes xlive a udělám si novej profil půjdem my i tam?Děkují[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 22, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Urcite ano,ja mam na Xku 2 profily a jde na obou! Udelej si novy profil a pak hru stahni,nemel by byt zadny problem s hranim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 losmann Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 A mohu vědět zda jsi tam něco neudělal?mě se píše jako že hra nejde zpustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 22, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 To nechapu,a jaka hra ti nejde spustit? Na druhem profilu nespustim urcite hry ktere jdou hrat jen online,na to je treba mit Gold ucet!Ja mam Gold a druhy obycejny Silver,vsechny hry mam zakoupene na svem Gold uctu a Silver uctu hraje pritelkyne normalne hry,akorat nemuze hrat online! Nic nikde nemam nastavene,oba ucty mam pro ČR jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 losmann Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 nejde my spustit žádna typu tales of vesperia bayonetta pes 2012 atd.jedina co my jde je brink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 23, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 to je nějaké divné, a nemáš účet pro jinou zemi,já mám oba nastavené pro ČR, může to být tím, že hra je stažená pro jiné umístění účtu než chceš hrát!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 losmann Odesláno Říjen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 to je nějaké divné, a nemáš účet pro jinou zemi,já mám oba nastavené pro ČR, může to být tím, že hra je stažená pro jiné umístění účtu než chceš hrát!? oba mam cr a nic skusil jsem i si udelat novej a ani to nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
losmann
[h=5]Dobrý den prosím vás potřeboval bych poradit když si koupim hru přes xlive a udělám si novej profil půjdem my i tam?Děkují[/h]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.