Rajcatovyprotlak Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Zdravim,uz to nekdo vypalil a hral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Zatim sosam a zjistuju co na kterem disku je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 DVD1: single player.. DVD2: multi player .. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Jj uz jsem to zjistil. Nekde jsem nasel i nazor ze na DVD 2 je jeste language pack a HD textury ale nevim co je na tom pravdy mam jen dvd 1 a neprijde mi to jako by to nemelo HD textury :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajcatovyprotlak Odesláno Říjen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 A rozjel si to v pohode,nekde jsem cetl ze maji lidi problemy s topology v ABGX nebo ze jim to hodi hlasku * Disc is not Supported* =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Mam RGH takze bez problemu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Jj uz jsem to zjistil. Nekde jsem nasel i nazor ze na DVD 2 je jeste language pack a HD textury ale nevim co je na tom pravdy mam jen dvd 1 a neprijde mi to jako by to nemelo HD textury :D To nevadi, Splinter Cell je mel taky a vubec to nebylo znat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 (upraveno) Zatím mě to moc nenadchlo, odehrál jsem asi 2 hodiny. Uvidíme zda se to zlepší, dvojka taky měla pomalý rozjezd :) Upraveno Říjen 24, 2013 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 čau nevíte jak mám otevřít ty dveře z těmi dvěma tlačítkama jak je mám zmačknout naraz? vím že v minulém batmanovi to bylo ale už si nevzpomínám jak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Arkham City s jinym pribehem a batman vypada jako by mel hokejovou vystroj :-D ten jeho kostym je docela vtipnej, pripominami tohodle code: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Skoušel to někdo přes ihas jestli to jede v pohodě dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Takže jak? DVD 1 přes Iso2God a to druhé pomocí image browseru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Skoušel to někdo přes ihas jestli to jede v pohodě dik jj jede to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Takze batman hd textury nema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 Jak daleko uz jste? Ja mam ted celkem problem. U mise kdy mam prenest databazi zlocincu do batcave (15% hry) se mi to seklo ja vypnul zapnul hru a od te doby se mi tento ukol neukazuje tzn. musim to jet znovu neuploadne mi prosim nekdo save kolem tech 15% abych to nemusel jet odznova? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 (upraveno) Dohráno. Čekal jsem víc, ale není to vůbec špatný. Batman má pár nových zbraní jinak je to úplně stejný, ale nejvíc se mi líbili cutscény a souboje s bossy to je výborný. Next game: AC Black Flag CZ :) Upraveno Říjen 29, 2013 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Uz mam davno dohrano a dobre, ale nez davat vedlejsi mise, radsi bych to udelal delsi a stve mne, ze tam je porad Joker a jeskyne je prakticky nevyuzita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 A dohrali jste to bez problemu jo? Me zase vyskocilo ze mas poskozeny save. Uz po druhezacina me to srat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panev Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Mám taky problém, jednou za čas mi vyskočí tato hláška -> Je poškozené DLC, odstrante jej nebo stahnete znova. Pritom zadne DLC nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Lidiiiii, muze někdo poradit jak na toho deathstroaka nebo jak se jmenuje. Nemuzu se přes to dostat :D. Nejsem moc hrac :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Lidiiiii, muze někdo poradit jak na toho deathstroaka nebo jak se jmenuje. Nemuzu se přes to dostat :D. Nejsem moc hrac :) Porazit Deathstroka je úplně primitivní, ale taky mi trvalo, než jsem na to přišel... Stačí neustále rychle vystřelovat batclaw a jakmile si ho přitáhneš, zasyp ho ranama... Neustále rychle to opakuj za sebou a Deathstroke ti neubere ani jeden život ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.